Ask_hosmus Medinekk ben bugün aldım✋ sürdüm hatta çok güzel rahat sürülüyor harika yani Esme diye mağazadan 1400 e aldım hepsi burada da var 1000 TL ye ebebek te de var 1300 TL çok güzel bence zaten ondan istiyordum harika oldu 😂
ballanne Medinekk 4 baby bin civilde travel sistem pusetiyle birlikte su geçirmez kumaşı ve yanında yağmurluk hediyeliğiyle 900 TL ye düşmüş aldık biz kullanmadık ama çok güzel kaliteli tavsiye ederim :)
Ask_hosmus Dilekcnkn hepsiburada da 1300 den 1500 e kadar var 4baby diye marka şuan 3 yaşındaki oğluma kullandığım markadan çok güzel ama bebişe başka marka aldık
Aylinsemih ballanne hiç tavsiye etmem bizde ordan aldık kargo ile gönderdiler ortadan ikiye kırık cıktı kırılan yer de gunesliginin ve oturma koltuğunun arabaya oturma kısmı kırık cıktı kargoda böyle kırılıyorsa bebek oturunca ne olur bilemem
ballanne Dilekcnkn kutuda valla kaldırdık ama paketlemesi ve ürün çok çok iyi kalitesi falan biz çok beğendik normalde aynı ürün farklı yerlerde 1300 den aşağı yok şaşırdım 😅
Aylinsemih Dilekcnkn bizde yerinde geosuk kaliteli gibi duruyordu değil mis ınterntte bir dünya kötü yorum var
Dilekcnkn Ask_hosmus Valla 4 baby uygun güzel duruyor ama çok yorumda gördüm kalitesi iyi değil falan diyorlar öyle bende arada kaldım
Sudeekalay Dilekcnkn gelinimiz kullanıyor sürüşü falan çok rahat malzemesi de epey iyi . Yorumlara bakıp tereddütte kalmıştım ama sanırım aynı markayı alacagim
Avgulsah59 Esma97- Yoyko spin 360 aldım ama gövdeye oturmuyor ne puset ne diğeri hatalı ürün olabilir mi ? Siz böyle bir şey yaşadınız mı ?
Hafizeplt Medinekk uygun hesaplıda fiyat aralığınız nedir 😅 15 bine de var 700 liraya da ben yoyko city sipariş verdim yorumlar çok iyiydş bi de benim istediğim özellikler mevcuttu indirimdeydi hepsi burada da 1800 liraya sipariş verdim
Gulceefe-00 Hafizeplt merhaba yoyko city elinize ulasti mi ben de ondan almayı düşünüyorum ama bazı yorumlarda on tekerler çok ufak en küçük sarsıntıya araba öne doğru düşüyor demişler sizce nasil elinize ulastiysa fotoğraf yükleme imkanınız var mi?
Symazturk Medinekk yoyko ultimate hepsi buradadan 1500 e almıştım bütçenizi bilmiyorum ama çok kaliteli
EsraEse Kanz bloom aldık ablama ondan da bana kaldı gayet memnunuz 2 çocuk büyüttü sıra benimkinde 😂 çok hafif kolay katlanıyor sepeti güzel sola doğru kayma yapmıyor gayet memnunuz