Yamacin-Annesi selam canim, oncelikle ozel hastanelerin cogu ciddi ucretler talep ediyorlar.imkanin varsa yaptirirsin.ha yok dersen istanbul icin soyluyorum bunu, devlet hastanelerinin bazilarinda perinatoloji yan dallari bulunuyor.bu bolum bilmeyenler icin soyluyorum riskli gebelik bolumudur ki bende suanda o riskli gebeligi yasiyorum maalesef kendi ozel doktorumun yonlendirmesiyle okmeydani sehir hastanesindeki perinatoloji yan dal bolumune gittim.Orada bulunan Hicran hanim isinde gayet uzman tatli mi tatli genc bir kadin ve ciddi anlamda cok ilgileniyor.25 30 dk muanesi suruyor resmen herseyi anlatip cok guzel yonlendiriyor.bunu ek bilgi olsun diye soyluyorum belki bu bolumu arayan anne adaylari vardir.Hicran hanima gittigimde 12 haftaliktim ve gittigim gun ikili test istedi.ogun hemen yaptirdim.Temiz.. onumuzdeki hafta carsamba gunu icin tekrar cagirdi.suan 14 haftaligim sonuclari ogrenecegim insallah ve inanin cogu ozel hastane doktorlarindan cok cok daha bilgili ve tecrubeli genc olmasina ragmen ki ikili testi yaptirmayi dusunmuyordum beni cok guzel telkin etti moral verdi.Eger devlette perinatoloji bolumu ariyorsaniz kesinlikle okmeydani cemil topuzcu kadin dogum poliklinigi perinatoloji yan dal bolumu Hicran hanimi siddetle tavsiye ediyorum.