Yamacin-Annesi Selâm kizlar 2 hafta sonra ikili testi yaptirmam lazim nasıl oluyor bilmiyorum nerde yapılıyor özelde fiyatı ne kadar sizce bunun için ozelmi devletmi bana Fikir verirmisiniz 🙏
Deniiiza Yamacin-Annesi elinizden geliyosa kesinlikle özele gidin. Devlette pek ilgilenmiyolar. Bebegin ense kalınlığına ve burun kemigine bakilacak. Ve kan testi yapilacak. Hastaneden hastaneye fiyat değişir. Ben 180 tl muayene ücreti veriyorum 150tl de tarama fiyati. Ben de yarin yaptircam
Adalina09 Yamacin-Annesi Ben özel klinikte yaptırdım iki hafta önce 55 TL ye yaptı normalde daha payaliymis 1 milyar isteyen doktorlar bile varmış
Fatmazehra51 Yamacin-Annesi Ben özele gidiyorum 100 liraya yaptırdım bir tüp kan alınıyor iki hafta içinde çıkar dedi bana doktorum bir hafta da cıktı tahlilin ankaraya gidiyor bebeğin zeka gelisimine bakıldığını söylediler bende iki hafta önce yaptırdım
lentil Yamacin-Annesi ben istanbulda kendi gittiğim özel hastanede yaptırdım. Normal muayene oldum sonrasında kan tahlili için ekstra 50 TL verdim
Fatmazehra51 Adalina09 Hayır Murat ozdile gidiyorum ben ama yüksel beyde çok iyi olduğunu soyluyorlar
Adalina09 Fatmazehra51 Ben Yüksel beye gidiyorum çok memnunum ama doğum yaptırmıyor bu ayda cinsiyet için gidip başka hastaneye donecem
Adalina09 Fatmazehra51 yok nevsehirdeyim 4 sene çocuğum olmadı yuksel beyi duydum gittiğim ilk ay oldu çok şükür
lentil Yamacin-Annesi maltepe üniversitesi hastanesi normal muayene 280 tl. Dediğim gbi kan tahlili için de ekstra 50 verdim