Merveee6 Kızlar bebeğim bugün hiç hareket etmedi daha doğrusu ettiyse de hiç hissetmedim bütün gün ev temizledim ütü felan yaptım yoruldum ama bu saat oldu hiç hareket yok çikolata yedim dondurma yedim aynı var mı benim gibi olan
leyla0821 Merveee6 yorulduğun için hissetmiyor olabilirsin, benim de öyle olmuştu doktorum hemen Bi hastaneye gidip Nst çektirmelisin demişti.biraz soluna yatıp sakince dinlen bakalım ne yapacak.
PrensesAnnesiii31 Merveee6 yoruldugun zaman bebekte etkileniyor dinlen biraz bide şekerli şeyler ye çikolata filan ve bebeğini hissetmeye odaklan hâlâ hissetmiyorsan bı acile git baksinlar ama yatmaya çalış bebeğin için herşey 🙏🏻
Pelinbyrktrlr Merveee6 bence nst çektirmelisiniz tok karnına 1 saatte 10 hareket sayman lazım dedi bana doktorum eğer sayamazsan 4 saat daha bekliyosun yine hareket yoksa hemen nst için hastaneye gel dedi
Zehra-Arda Merveee6 hareket hissetmiyorsanız bir saatten fazla doktora görünmelisiniz bana doktorum öyle söylemişti
Merveee6 Zehra-Arda ben basından beri çok hissetmiyorum o yüzden bekliyim dedim ama bugün çok uzun sürdü