Sedaince Arkadaşlar ben hamile kalmadan günde bir kere nescafe içerdim şekerli olandan şimdide sürekli canım istiyor ama hamileyim diye içemiyorum hamileyken kafein miktarı ne kadar olmalı hiç mi içilmemeli bilgisi olan var mı
zehranurr Sedaince 200 mg serbest. 2 fincan Türk kahvesine denk geliyor. Nescafe yerine Türk kahvesi içseniz daha iyi olabilir
diamond2635 Sedaince kafein demiri adlığı için kısıtlayın deniyor hiç kullanmayın denmiyor ki.Ben gğnde bir fincan sütlü nescafe içiyorum bazen çok canım istiyor kola da içiyorum.Önemli olan yemek yedikten sonra bir saat geçmeli sonra tüketilmeli.Demir emilimini önlemesin diye
Sedaince zehranurr işte zaten sorun orda türk kahvesi hiç içemiyorum sadece mescafe oda bağımlılık yaptı sanırım bazen canım çok istiyor bide çayda da varmış galiba kafein ben sabah kahvaltıda da çay içiyorum birde
Morzambak Sedaince paket üçü bir arada falan değil de granür kahve şeklinde tercih edebilirsiniz. Şekerini siz kendiniz atabilirsiniz hatta sütlü yapın daha güzel olur ☺️