Gnsant Merhaba anneler 29 Haftalık ikiz gebeliğim var. 30. Haftada doktorum ciğer geliştirici iğne vuracak. Bu iğneleri eczanelerden bizler mi temin edeceğiz. Eğer temin edeceksek kullanan anneler fiyatları hakkında bilgi verebilir mi?
zehranurr Gnsant merhaba bende 29 haftalık ikizlere hamileyimde bir şey sormak istiyorum acaba riskleriniz varda ondan dolayı mı iğne vurulacaksınız yoksa her ihtimale karşı mı vuruyor doktorunuz
2-prensesannesiii Gnsant Bende 32. Haftada vurulmuştum özel.hastanede doktor kendi yapmıştı ben birşey almadım
eylusko Gnsant reçeteyle eczaneden alıyorsunuz. ben para ödemedim gakiba yada uc bes bisey odemisimdir . hastanelerin acil servisin de bile var bu ilaçtan
Nurna_ Gnsant bizim de doktorumuz özel hastanede reçeteye yazdı biz eczaneden aldık ben de ikizlere hamileyim ve 32.haftamda vuruldum
Gnsant zehranurr su ana kadar bir riskim oluşmadı açılmam yada gelişim geriliği yok bebeklerde. Doktorum ne olur olmaz diye önlem almak istiyor.
Toprak_hira59 Gnsant benim kizimdada erken dogum riski vardi ciger gelistirici igne vermisto dr.muz eczaneden aldik yanlis hatirmaliyorsam 5 taneydi her aksam hastaneye gidip vurdurmustuk
asli16 Gnsant bende 36 haftalıkken 3 defa vurundum 15 tl tuttu iğnelerin toplamı. Doktor reçete yazıyor sende eczaneden alıyorsun, ister sağlık ocağında ister hastanede aşını yaptırabilirsin. 🌸
Prensmmmm Gnsant bende 29 haftalık gebeyim ama hala hiç ciğer geliştiriciden bahsetmedi doktorum ama ettafımda duyduğum bütün çoğul gebeliklerde bu haftalrda yapılıyormuş bende 32. Haftada gideceğim o zaman soracağım
3MelekAnnesi3 Gnsant ben sancı ve kasılma ile hastanede yattım ama yatarken kendileri vurdu 1 doz benden istemediler alın diye ama cok acı veriyo ilk 15 20 dk vurulan tarafa dokunmadım
Yaseminatik57 Gnsant Evet cnm biz 27 haftalikken vurulduk 4 adet 12 saat arayla iki gün boyunca bebekler icin cok faydaliymis eczaneden aliyosun rece veriyolar zaten