arkadaşlar kendim elazığlıyım ve bende Fırat üniversitesi burçin beyin özel Hastasıydım tavsiye etmiyorum ilk etapta parayı yatırıp yanına gittiğinizde ilk muayenede çok ilgileniyor ve daha sonra aksilik çıktığı zaman sizi asistanların eline bırakıyor ve haberim bir şeyden yoktu diyor bende dış gebelik geçirdim iki doz metotreksat iğne vurdular burçin beyi çok iyi demişlerdi bende o hataya düşüp gittim daha sonra gecenin bir yarısı ağrım çok oldu Hastaneye gittim iç kanama geçirdim gece asistanlar iki defa burçin beyi aradılar durumum ciddi olduğunu söylediler ama gelmedi müdahale etmediler karaciğerimin altına kadar kanadım iki gün yoğun bakımda kaldım 8 saat öyle iç kanama geçirerek bekledim Allah beni korudu sabahta sezeyan gibi açtılar beni ve sol tüpümü aldılar zamanında müdahale edilmiş olsaydı laparoskopi ( kapalı ameliyat ) olacaktım bunları yazıyorum belki bir arkadaşımız örnek alır ve burçin beye gitmez ben yaşadım çok zor günlerdi siz yaşamayın parasını veriyorsanız en doğrusu özel Hastane en azından gece bile birşey olsa yada bir aksilik özel Hastanede çıkıp geliyorlar ameliyattan kalktım o dikişlerimle odasına gittim burçin beyin neden gelmediniz dedim bana kimse Haber vermedi dedi Hâlbuki yanımda aradı asistanları ve iç kanama geçirdiğim gün bile sabah yanına gitmiştim çok iyisin Hiç bir şeyin yok demişti yolculuk yapabilirsin demişti gecesi iç kanama geçirdim ve dalga geçer gibi dediki Allah’ın dan doğruymuşsunki yola çıkmamışsın kesinlikle burçin beyi tavsiye etmiyorum özel Hastane en azından verdiğin parayı hak ediyor