bastille kızlar 15+3′üm dünden beri turşu yiyorum normalde hiç yediğim bişi diil, bunun bilimsel açıklaması var mı? neden turşu mesela vücut tuz falan mı istiyor acsba😅
MinikKoala41 bastille bnde 14 hafta içindeyim bende aynı durumdayım gece 10 defa kalarm tuvalet için her kalktğm da da mutlaka dolabın kapağı açılır ya suyunu içeriz az birşey yda turşuyu yerim 😂😂
Esraq1 bastille Bnde deli gbi tursu yerdim ilk haftalar 😂resmen elimde tursuyla gezerdim sonra kızim olacağını öğrendim sizin cinsiyet ne acaba
SIL1 bastille valla bende aşırı turşu AŞ erdim üç bidon turşu yedim kendim yapmıştım hepsini 😁 2 ay turşu yedim gece gündüz ben iki aylıkken hamileliğimi öğrendim çünkü 😁 sonra AŞ erdiğimi farkettim .
Purpura26 bastille Ben 3 bidon fasulye turşusu bitirdim ilk aylar 😁 cinsiyetle alakası yok bence benim oğlum olcak
MommySharkdutdutdutut Anne ben geç gelicem turşu mu kur nasıl birşeymis birde ben tadina bakayim diyor🤣🤣🤣
bastille benim de erkek aynen kız ekşi erkek tatlı istetir olayı da yalan ben normalde çok tatlı seven insandım şu an sıfır canım sürekli mısır, çiğ köfte ve turşu istiyor😂
Dilekcnkn bastille Ben 4 haftalıkken falan bir yedim bir yedim 5-6 hafta sonrası soğudum öyle ucundan alıyorsam alıyorum yoksa aramıyorum soğudum yani herkesde farklı demek ki 25 haftalığım şu an