Kızlar merhaba, ben 6 ay önce bebeğimi kaybettim malesef kalbi durdu. Şimdi yeniden anne olabilecegime inanıyor ve ona gore muayene oluyorum. en son Bülent Durana gittim hic bir problem olmadığını ama bazen boyle şeylerin olabileceğini oda söyledi.
Benim merak ettiğim şey şu gönlüm bulent beye gitmekten yana ama prof oldugu için muayene ucreti normalden bir tık daha yuksek ve malesef verdigi vitaminlerle aylık 750 e geliyor. sağlık için verilir tabi ama beni bu fiyat biraz zorlar 😞çevremde o kadar çok İlknur hanima giden ve sedat beye giden var ki.. kafam corba gibi… ilknur hanıma gidiyordum iletisimimiz cok iyi görünce hatırlıyor beni ve cok icten benim icin endise ettigini hissediyorum ama hakkında bir o kadarda negatif yorum duydum. sedat bey ise sakaryanin parlayan yıldızı gibi herkes ona gidiyorum diyor. memnun olan cok. fakat onun icinde bir kac kisi telefonda asla cevap vermez versede tersler felan diyor. neye dikkat etmeliyim nasil doktor secip tum sureci onla ilerletmeliyim bilmiyorum 😞 siz ne onerirsiniz ? yakin bir zamanda yasadiginiz bir deneyiminiz olduysa paylasirsaniz belki bana fikir olur 👍