Merveyzc1661 Kizlar gun icinde cok fazla bebek toplanmasi oldu sonra doktoru aradim hastaneye gec dedi gectim 2cm aciklik cikti suan nstdeyim bende dualariniza talibim
Zormama Merveyzc1661 Allah yardimciniz olsun, tek avazda kurtulun sag salim kuacaginiza alin insaallah🙏
Martha Merveyzc1661 kasılma olurken ne kadar ağrı hissettiniz? ben de çok fazla kasılma hissettim bugün ama ağrı olarak hiç şiddetlenmedi 39um ben de
Merveyzc1661 Martha hic agrim yoktu dakika tut toplanma suresi arasinda kac dkika var diye benim 40 dakikada 6 toplanma oldu
Martha Merveyzc1661 valla dakika da tutmadım fakat bazen 10 dk içinde bile art arda kasılmalarım vardı 🥴
Martha Merveyzc1661 yarın kontrolüm vardı i. gece kötüleşmezsem bir bekliyim belki benim de açıklığım vardır bir umut 🤭 sizin sancılarını nasıl çıktı nstde
Martha Merveyzc1661 yaaa maşallah Allahım kolaylıkla geçirsin bu süreci, sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah 🥰
mutluugizz Merveyzc1661 ben 28.haftadayım benimde kasılmalarım oluyor yarım saatte 3 kere oldu sonra durdu yine takip ediyorum nasıl bir histi benim karnım sertleşiyor o esnada nefesim daralıyor gibi oluyor