GizAy Merhaba Kızlar henüz doktoruma sorma firsatim olmadi ama 2 aylık hamileyim denize girsem birsey olur mu ? Tşkler :)
SrpDrsn58 GizAy ben 22 haftalığım doktoruma sorup girdim çok şükür bi sıkıntım olmadı ama siz girmeden önce mutlaka doktorunuza sorun
Twinssmomm GizAy benim doktorum dalış yapmadan ve derinlere yüzmemek şartıyla yüzmemi önerdi. Bu arada 16 haftalık hamileyim.
MerveKsackTabara GizAy 17 haftalık hamileyim bugün itibariyle sezonu açtım rahim büyüdüğü için iki gündür ağrılarım vardı o kadar iyi geldiki rahatladım havuz değil deniz öneriliyor düşük riskin yoksa sorun olmaz diye düşünüyorum
Ceydadefne1 Vala uzmanlar bol bol yuzun diyor atlayip ziplamicaginiza gore gayet saglikli ben 19 haftaligim 3 kere denize gitim inanki rahatliyosunuz sabahtam girin🤗🤗
Nesli1 Bende enfeksiyon varmış ama henüz 5 haftalık gebeliğim olduğu için fitil veremeyiz çocuğa zarar daha çocuk gelişmeden veremeyiz dediler bu enfeksiyonda bu şekilde bebeğe zararı olmaz mı yardımcı olun lütfen
Ceydadefne1 Nesli1 canim deniz suyuna sabahtan girip bacaklarini yormadan girsen emin ol enfeksonun gecer enfekson dedgin kasinti feln mi
ElifHande Ya ben de şuan 14 haftalık hamileyim doktora söyledim atlamadığın sürece bir şey olmaz dedi yüze bilirsin dedi. Ama kayınvalidemler hamileler denize girmez,havuza girmez diyor.ne yapacağımı bilmiyorum Şuan karşımda havuz ben havuza bakıyorum havuz bana bakıyor 😂😂
krdmnsanemm GizAy ben 38 haftalık hamileyim geçen hafta denize gittim doktorum izin verdi bence git ağrılara gerçekten çok iyi geliyor yüzmek bel ağrım vardı biraz yüzdüm geçti çok rahatlıyorsun yüzünce😌