neslihan1234 doktorum 1 hafta gec yumurtladigimi soyledi 6+3de duyamadik kalp atislarini sizler ne zaman duydunuz kalp atislarini
asel51 neslihan1234 canm ben doktora gittiğimde 7+5 Di doktor karnımdan baktı göremedi sonra alttan baktı duyduk ama ulstrosana göre 6+1 cıktı benm de geç döllenme olmus sende duyarsın İnsAllah daha erken
2-prensesannesiii neslihan1234 7 haftalıkken oda doktor görüyorum kalp atışı başlamış dedi. Bana dinletmedi
Mihrimahirem neslihan1234 bende 9+1 diye biliyordum bugün baktılar 7+6 dediler. Geç döllenmedir dedi ama kalp atışını dinlemedi. Sadece kalp atış hızı iyi dedi o kadar. İngilteredeyim ancak bu kadar olur dedim ama Türkiyede de mi böyle olmuş
poyrazinannesi3547 Ufuk ooo maşallah bende 10 haftalıkken duymuştum buna bile geç dyorum 7 haftalıkken gitmiştim kalp atışı vardı bize dinletmedi devlet hastanesi
badembid neslihan1234 6. Haftada alttan muaynede duydum canım ama endişelenme 8.haftada duyan bile var
neslihan1234 badembid ben 1hafta gec yumurtladigim icin gec duyariz dedi doktor kese gayet saglikli buyuyor dedi
badembid neslihan1234 o zaman canını hiç sıkma hayırlısıyla duyarsınız inşallah🙏🏼 Duyduğunda haber ver canım
Gizemgect Merhaba endişelenmeyin bende 6 haftalık iken gittiğimde duyamamıştık 8 haftalık iken kalp atışlarını duymuştuk 🙏 neslihan1234
Ufuk poyrazinannesi3547 Ayn devlet hastaneleri zor zor dinletiyolar ben rica ettim eşim uzakta olduğu için doktora rica ettim öyle dinletti video çekmesi izin verdi
poyrazinannesi3547 Ufuk Evet malesef ki ben 2li teste gttm o zaman açmadıda devlet hastanesi ordan çkp özele gttm içim rahat etti insan endişeleniyor
Gecce neslihan1234 6+5 te duyduk kalp atışını ama haftaya gel gümbür gümbür duyalım dedi doktorumuz. 😊