Kelebekmadam Mide bulantılarınız şikayetleriniz ne durumda benim biraz azaldı Her gün olmasada gün aşırı kusmalarım var
2-prensesannesiii Kelebekmadam 12 haftaligim bende kusmam hiç olmadı ama mide bulantım olurdu azaldı bu aralar bazen oluyor.
373437 Kelebekmadam ) 13 haftalık olduk şükür 🙏 sadece sabah bulantılarım kaldı .akşamlarıda Nadir .bu haftaya kadar mahvoldum bulantılardan 😞😞
Serraa123 Kelebekmadam 11+2 bundan iki hafta öncesine kadar sabah kusmalarım bardı suan hiçbiri yok iştahım açıldı baya🥰
Kelebekmadam 2-prensesannesiii bende 11+1 yani 12.haftama girdim ikili teste gitmedim daha birde düşük riski geçirdim
Kelebekmadam 373437 benim 4.haftada başlamıştı sabah bulantım yeni geçti :) ama akşamları bazen kusma oluyor
2-prensesannesiii Kelebekmadam benimde var 10. Haftada kanama oldu azıcık doktor progestan başlattı. Yatıyorum bütün gün
Serraa123 Kelebekmadam 1 güncük varmış aramızda🥰Valla bende öyle zaten bulantım çok olmadı 1 2 hafta oldu oda geçti şimdi çok rahatım 😊
Kelebekmadam 2-prensesannesiii evet bende proluton iğne oldum bir tane şimdide progestan alıyorum ama çok sersem ediyor
2-prensesannesiii Kelebekmadam Evet ya bende içemiyorum çok uyku yapiyor. Alttan fitil.olarak kullanılıyormuş ama sormayı unuttum doktora ne yapsam.bilemedim.
Kelebekmadam 2-prensesannesiii evet fitil olarakta kullanıyorlar bana ağızdan önerdi aslında fitil olarak daha etkiliymiş
Feyzanne 2-prensesannesiii evet ben fitil olarak kullanıyorum. Genelde herkes öyle kullanıyormuş ağızdan alındığında daha az etkili oluyormuş çünkü.
Kelebekmadam 2-prensesannesiii benim mesela kanama alanım küçüktü belki onun için önerdi ama iğne de oldum o iğnede felaketti bir hafta soluma yatamadım
Feyzanne 2-prensesannesiii bilemiyorum bi nedeni vardır ağızdan almak daha kolaydır eminim fitil beni fitil ediyo 😂😂
Kelebekmadam Serraa123 benim olmadı diyemem valla bu haftaya kadar toplasan 5 6 kere kusma olmuştur ama sabahları felakettim hem yorgunluk hem bulantı çok bitkindim bende şimdi iyiyim yemeklerimi yapıp yiyebililorum en azından