Cennet-polat Busenurk biz 33haftaligiz ama hıçkırık tutunca hep aynıydı mesela 5dakka faln sürekli kalp atar gibi atıyor şimdi daha çok belli oluyor benim ☺️çok tatlı oluyor biyandan bazen eşim diyor aşkım su iç bebisi hıçkırık tuttu😁😁
minikprensimmm123 Elif0712 Ya ben 26+2 deyim bazen öyle arka arkaya karnım tıp tıp atıyor ama çok değil en fazla ⅚ sefer atıyor tekme mi hıçkırık mı acaba
Elif0712 minikprensimmm123 tekme ile hickirik farkli aslinda suan hickirik icin erken daha sonlara dgru oluyor hickirma refleksi
Suleasyaa 35 haftaligim yavrumu günde 3 -4 defa hıçkırık tutuyor 🤣🤣 annem bana hamile iken de ben çok hickirirmisim 26 yaşındayım hala hep hıçkırık tutar beni kızım sanırım bana çekmiş 🥰😅
bnss Ben 34teyim durmadan arka arkaya atıp duruyor belki bi 3 dk falan sürüyor 😊 ilk başta emin olamadım ama gerçekten böyle bir şey varmış🤣
Gnssc Ritmik bir şekilde pıt pıt atıyor hareket oluyor karında bende öyle anlıyorum hemen hemen her gün oluyo 😂
sinembst Benim bebeğimi de çok sık hıçkırık tutuyor 😊 pıt pıt ritmik bir şekilde atıyor, zaten çok sağlıklı bir durummuş 😊