eserife İndirimini kaçırdığım yatağın stoğu da gelmiyor artık. Benim gibi bekleyenler var mı? Başka yerde stok buldunuz mu indirimli şekilde ? Bu post benim gibi bekleyenlerin postu olsun 🙂
UralAybars0921 eserife ben de bekliyorum, kaçırdım indirimi, bir de stok kalmamış. Tekrar güncelleniyor diyorlar ama ümidim kalmadı. Trendyol zaten fırsattan istifade fiyatı 2.500 civarına çıkarmış 🤯
ekimannesi3 eserife Ben de zamanında almayıp pişman olanlardanım fiyat 1000 liradan 2500 e çıktı neredeyse ve stoklar tükendi satıcılar 3-4 ay gelmez diyor gelse de bu fiyata almam zaten sırf diperlerine göre daha sade kibar duruyor diye tercih edecektim ama bu fiyata değmez. Bir aya kadar stok güncellenmez ve fiyat düşmezse anne yanı olan başka markalardan alacağım birkaç tane belirledim. Almayın aldırmayın düşürsünler fiyatı 😂
Umbilik Daha çocuğumun cinsiyeti belli olmadan haki rengini 899′a almıştım. Herkes erken demişti ama iyi ki almışım arada ben de bakıyorum bordosu var sadece, o da aşırı kötü duruyor.
eserife Umbilik çok doğru bir şey yapmışsınız bence. Ben de bir buçuk aydır sıkı takipteyim artık umudum da azaldı
eserife Emdok prego ile arasında çok gittim geldim. Sizce nasıl prego ? Eğer beklediğimiz gibi olmazsa en yakın marka olarak sanırım onu alacağım
vuslat_ekimde eserife benim erken doğum riskim var birde ya keşke aldaydım bin liradaydı hepsi buradada bordo var oda 1400
eserife ekimannesi3 şu an görünen alamayacağız yönünde ama bize kalmadan stoğa girdiği an bitiyor. Ben de ekimde doğum yapacağım bir buçuk ay daha beklerim bu şekilde sonra almak gerekecek 😵
Kuben eserife bir de şey var babyhope ona da bakın isterseniz ben onu düşünmeye başladım ciddi ciddi. Civil mağazalarında satılıyor. Pregonun kumaşı hışırtılı gibi sevemedim
mrs_elisah eserife biz prego cosmos vip kullanıyoruz pregodan memnunuz. 5 aydır bşr sorun yaşamadık sağlam kaliteli güzel.
Heisenbergesra eserife prego 2 gün önce bir mağazada gördüm satış danışmanı baya ilgilendi ama anne yanını değil diğer modeli california önerdi kafam karıştı anne yanı olandan daha iyi duruyordu diğeri 1000 tl
eserife Kuben şimdi inceledim. Ürün hakkında yorum yapan olmamış ama ekledim listeye çok teşekkür ederim 🙂
ekimannesi3 Kuben Ben de yoyko gelmezse düşündüklerim atasında prego vardı ya 😔 Netten baktığım için kumaşını bilemiyorum tabi
ekimannesi3 Mamma mummy ve kraft anne yanı hakkında bilgisi olan var mı sağlamlığı kumaşı nasıl acaba 🤔
Kuben ekimannesi3 tam adını bilmiyorum ama paraşüt kumaş mı ne deniyor öyle bir tip kumaş sanki. Tabi netten görünce de zor oluyor. Ay inşallah hepimiz zevkimize bütçemize uygun buluruz
canserko eserife bende daha 4 aylık hamileyken almıştım vallahi bir de cok mu erken davrandım diye düşünüyordm şuan havadan para girdi gibi hissediyorum cebime hahajkhj