tcasl mugee34 bugün gittim daha çok şükür herşey yolunda ama ben bittim halsizlik yorgunluk güçsüzlük yordu beni 😬 bebek de 1 kilo 200 gram olmuş
Hafizeplt mugee34 bugün tam 31 oldu hhaftaya gitcem doktora bakalım 28 haftada 1280 gramdı kızım🥰 gündüz çok sıkıntım yok ama akşam daralmaya başlıyorum gecede resmen uyurken yoruluyorum 😂
eylusko mugee34 29 hafta 1600 gram. rahim uzunluğum kisalmis sürekli yatıyorum.erken doğum riskim var . Allah sonumuzu hayır etsin .onun haricinde hersey güzel 🍭🤰
Halaybasi Valla sıcaktan mıdır 3 trimesterden midir bilmiyorum da halsizlik yorgunluk çok oluyor gündüz ama akşamları hava serinleyince daha iyi hissediyorum.
mugee34 Halaybasi valla bende oyleyim sıcaklardan galiba kolumu kaldıracak halim olmuyo nefes almıyorum sanki
ftmnrdmrl Bugün 29 haftalık olduk kilomu 1300 gram ama plesanta previa gibi bir durumumuz olduğu için erken doğum bekliyoruz ağustos sonu Eylül başı olacak doğum hemde sezeryan hiç hazır hissetmiyorum kendimi 🤦🏾♀️ 10 kilo aldım bu zamana kadar
pnrysfdnz 29+1 bugün kontrolümüz vardi haftasiyla uyumlu gidiyoruz 1340gr mis 😅 bende belden agri giriyor kafasi uzun suredir kanala yakin 3 cm kalmis o biraz riskli. Agrilarim oluyor 🤦🏻♀️