Dorina Merhaba 7,5 haftalık hamileyim. Bugün kontrolüm vardı. Doktor kalp hızı 80 bir hayli yavaş ve gelişimi bir hafta geriden geliyor dedi. Sizlerde bu sorunu yaşayan ve sonra düzelen oldu mu? Düşük riski nedeniyle korkuyorum :(
Laodike Dorina ben de 6-7 haftalıkken gittiğimde kalp atışları yavaş, durabilir de devam da edebilir demişti. Şuan 28. Haftanın içindeyim. Demem o ki moralinizi bozmayın. Bir dahaki kontrole de yeni yemek yemiş olarak gidin.ilk haftalarda yavaş olabiliyor atışlar.
Sermec27 Dorina benimde 6 haftalıkken kalbi 90 100 arası atıyordu cok yavaş durabilir demişlerdi oğlum 19 günlük oldu cok şükür Allah ne derse o olur 🤲
Dorina Laodike 3-4 saat kadar bir açlığım vardı. Dikkat edeceğim mutlaka. Sizin adınıza çok sevindim. Umarım sizdeki gibi gelişir durumlar. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle.
Sermec27 Littlebaby progestan ve duphaston kullandım blr de benim yogun kanamam oldu hastahanede yattım 6 gün 12 haftaya kadar da hep yatmıştım
Laodike Littlebaby bende kanama gibi başka bir olumsuzluk olmadığı için sadece bekledim. 1 hafta sonra kontrole gittiğimde düzelmişti. Tabi ki kendimi yormadım.
Mirhas33 Sermec27 merhaba üzerinden yıllar geçmiş ama size soru sormak istedim 🙏 Benim çok kanamam oldu 6+3 de sabah düşük yaptım zannettim hemen doktora gittim doktor kese arkası kanama alanı oluşmuş dedi iğne ilaç kullanıyorum şuan kanamam bitti yarın kontrolüm var kanama olmadan önceki gün gittiğimde kalp atışı çok hızlı gelmişti normaldi yani o sabah bana biraz daha ritmi az düşük gibi geldi bilmiyorum o anki stresle mi öyle olabilir dün sayfamdada paylaşmıştım başka arkadaşlarda yazmış olabilir bende bazen az duyuyordum bazen çok duyuyordum diye doktorum bişey söylemedi kanamam oldu diyince size yazmak istedim başınızdan nasıl bir şey geçti ve nasıl atlattınız teşekkür ediyorum şimdiden
Sermec27 Littlebaby 10 haftafa gittiğimde düzelmişti hastahaneden 6+5 te taburcu oldum o zamana kadar yavaştı
Sermec27 Mirhas33 çok geçmiş olsun inşallah Allah’ın izniyle sağ salim kucağına alırsın benim kese yanında kanama alanı vardı şükür kanama alanı geçti kalp atışı zayıftı ilk haftalarda şükür düzeldi sonra oğlum sağ salim doğdu şimdi 3 yaşında Allah nasıp ederse darısı başına inşallah
Mirhas33 Sermec27 kanama olunca ben düşük yaptım zannetmiştim doktorum kalp atışı için normal dedi mesafeden de farkeder dedi yarın kontrolüm var teşekkür ederim Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah