litha yumurta aki gibi akinti ne zaman olur kizlar yumurtlama gormedim daha ama adetten beri ilk kez boyle bi akinti geldi benden demin ne demek bu yumurtlamada mi catlamada mi hepsinden once mi olur bu akinti
Zeysezer litha ben yumurtlama gördüğümde akıntım falan yoktu her kadının bir olmayabiliyor yumurtlaman yaklaşmış olabilir
litha Zeysezer bugunku ovulasyon testimde yumurtlama cikmadi oglen yapmistim 2 gundur diger gunlere gore t cizgisi biraz daha belirgin cikiyo sadece o kadar anlamadim ben de dedigin gibi ya da yumurtlamam yaklasmis olabilir mi bu demin gelen akinti da onun habercisi mi ki🤷🏻♀️
Zeysezer litha internette falan o akıntılar için yumurtlama belirtileri yazıyor hatta testlerden önce ben öyle takip ediyordum ve hamile kalamıyordum :) koyulaşıyorsa muhtemelen yaklaşıyor canım takibe devam
litha Zeysezer ilk gunku testlere gore bu son 2 gundur biraz daha koyulasmis gibiydi ama yine de silik tabii😬aynen takibe devam bakalim umarim yumurtlama olur 🤷🏻♀️evet ben de baktim yumurtlama belirtisi falan diyo ya testte yumurtlama cikmadi🙄😅kupkuruydu zaten hep bende de olmaz pek:)
Esmamihra O zamanı hatırlıyamıyacağım ama adetime 1 hafta felan varken normalde ki akıntımın şiddeti çok artmıştı günde 3 defa iç çamaşırı değişitiriyordum ve sapsarıydı sinirleniyordum tabi ne oluyor diye bebiş olduğu aklıma gelmiyordu 😂🙈
litha Esmamihra aah ne guzel bi ani paylastin oyle 🥺😍ama benimki bebis olamaz daha yumurtlama bile olmadi ki bugun 16.gun olmasina ragmen merak edip ovulasyon testi yapiyorum da😬benim kupkuru adet bittiginden beri de ilk kez demin oyle bi akinti geldi🤭🤷🏻♀️