vuslat_ekimde Kuzlar vücudumda kırmızı ben çıkıyor böyle etbeni değil ama normal benin kırmızısı kollarımda falanda var korkmaya başladım doktorum ilaçlardan olabilir dedi sizde oldu mu
Deletedmom_5 vuslat_ekimde Yaa bendede çıktı ama çok fazla degil hic merak etmedim o yüzden ama doktor ilaçlardan dediyse doğrudur
Serraa123 vuslat_ekimde Benim gebelikten öncede vardı kırmızı benler hiç doktora gitmedim ama kötü bişey olcağını düşünmüyorum 🙄
Ayse2011 vuslat_ekimde bendede oluştu ellerimde ve kolumda birazda gögüs hizamda ellerimdeki örümcek damar şekilnde gögüs hizamdakiler ben şeklinde kırmızı ben doktoruma sorduğumda kan ilacından oluyor demişti kansız bir insanım ilaç kullanınca normalin üstüne çıkmış galiba 😄 çokda rahatsız etmiyor minik minikler
Yenianneadayi2208 vuslat_ekimde bende de var. Bahsettiğiniz bir yere küçük küçük kan toplanması gibi birşeyse eğer. 3 4 haftadır var geçen gün boynumda çıktı 🙂 hiç kafama da takmadım nedense..
vuslat_ekimde Deletedmom_5 doktorda bilmiyor canım ebe cildiyeye git dedi iki doktorum var ikiside net bişey demiyor karnımdakiler karnım büyüdükçe büyüyor
mineirem Erkek bebekte olur derler hurafe tabiki ama bendede olmuştu oğlumda siz yinede doktora gözükun
vuslat_ekimde mineirem çoğaldımı sizinki bide az mıydı ya bende endişelendim doktor ilaçlardan olabilir dedi net bişey demiyolar bende korkmaya başladım
Umbilik Bende de bir tane çıktı ama sadece dışarı çıkarken güneş kremi sürüyorum ki kalıcı olmasın diye. Bir tane diye doktora da sormadım.
vuslat_ekimde Sedayelr1 benimki kan testi ver dedi karaciğer değerlerine baktır dedi kollarımdada olmaya başladı minik minik
-Cansu- vuslat_ekimde bende de aynı sorun var canım bende de et bentleri çıktı gittikçe büyüyor ve vücuduma yayılıyor
surelitta52 Benim de karnımda çıkmaya başladı. Bir çok kişide çıktığına göre hamilelikten olabilir bence.
vuslat_ekimde -Cansu- ay benimde öyle ya iki doktorum var perinatoloji uzmanı olan mutlaka kan testiyle karaciğer testi yaptır dedi
vuslat_ekimde Ayse2011 benide rahatsız etmiyor canım ama doktorum ilaçlardan karaciğer yorulmuş olabilir dedi
vuslat_ekimde Yenianneadayi2208 aynen benimde öyle çoğalıyor bendede bi kaç hafta önce çıktı iyi bari içim rahatladı biraz