reyynasy Kızlar maydonoz yemeyın nane yemeyin cips yemeyin kola içmeyın yuksege uzanmayın sunu yemeyin bunu yemegın diyorlar bu hamileler ne yicek😅 az once koftenın içinde az maydonoz vardı sonra dan farkettim bi zararı olur mu acaba
Dilek0809 reyynasy keşke her bitki sebze meyve bu kadar etkili olsa o zaman ne bi vitamin eksikliğimiz olur ne de hastalığımız kısacası bir şey olmaz
Boncuk123 Selin12- maydanoz suyu diye biliyorum. Yoksa yemeklerin içine az çok konuşuyor. Birde insanlar çok rahat hergün litrelerce kola sigara içiyorlar. Nasip işi birazda
Selin12- Dilek0809 ben adet düzensizliğim olduğunda maydanoz ve soğan suyu içmiştim gerçekten her ikiside adet yapıyor o yüzden zararlı ama tek başına
Selin12- Az sa bir şey olmaz mayonez de yemeyin diyorlar benim canım istemişti azıcık yemiştim birsey olmadı
Mom0891 reyynasy canım maydanoz suyu kürü var düzenli onu içenler vs. Kesinlikle önermiyoruz.Ama salatada vs makul derecede tüketilebilir
Dilek0809 Selin12- farkındaysanız köftenin içinde bir iki dal maydanozdan bahsediyor post Sahibi demet demet maydanozu kaynatıp içmemiş
Liyaa reyynasy yok cnm abartmadan yiyebilirsin. Bence de işlenmiş gıdalar yeme uzak dur:) ancak maydanoz kekik vs. Yemeğin içerisinde olacak şekilde yiyebilirsin. Şöyle soylim oturup 1 demet maydanozu tuketmedigin sürece sorun yok😂😂
CiLeK_KoKuSu_47 reyynasy ben 39+5 oldum ilk günden beri maydanoz taze nane yemeklerin yanında yiyorum hiç bir zararını görmedim ama her insan aynı değildir tabi🤗
0852Msb Gebeliğimin başından beri kahvaltılarda üzerine limon sıkıp demet demet yedim son zamanlarda da ara ara yediğim oluyor yenmemesi gerektiğini de duymamıştım 🤭
Nilya88 reyynasy saydıklarınız hepsini yiyorum maydanoz yemeklerde salatalarda normalde nasıl kullanıyorsam aynen devam ediyorum nane de aynu şekilde meyve suyu yapıp onun içine atıp içiyorum nanesini de yiyorum sonra hiç sıkıntı olmadı mayfanoz suyu zararlı sadece