Zeynepccc Merhabalar öncelikle 37+2 de amniyon sıvım azalması sebebiyle acil sezeryana alındım allah sükür bebeğim sağlıklıydı küveze alınmadı bi gece hastanede kalıp çıktık 2900 doğdu 3 gün sonra gittik topuk kanı aldırdık bugün aradılar sağlık bakanlığından fenilketunori değeri biraz yüksek çıkmış bi kez daha aldırın dediler dünya basıma yıkıldı o hastalık zeka geriliğine sebep oluyormus bilen basına gelen varsa allah rızası icin yazabilir mi
Esenburhan123 Zeynepccc saglık ocağında tekrar alınıyor. Bazen kan kağıtta yanlıs kuruduğu için sonuç öyle çıkıyor 2. De yüksek çıkarsa endokronolojiye gitmeniz gerek. 2 kere de pozitif çıkması gerek
Dilek0809 Zeynepccc sağlık ocağındaki bilgilendirmede bazen ilk seferde yanlışlık olabiliyor dedi geçen gün hemşire henüz doğum yapmadım ama sonrası için bilgilendirme yaparken söyledi Allah’ın izni ile bir şey olmaz inşallah içinizi ferah tutun
EymenAliZeynep Zeynepccc benim basima da gelmisti oglumda cok agladim ama cok sukur bise cikmadi. 3 yasinda ki oglum icin olmustu bu durum
-Cansu- Zeynepccc canım içini ferah tut bişi olmaz her testte yanımla payı var ikinci kanı verin bol bol dua edicem
Seferyehatun Sağlık ocağında yanılma oluyor, 15 haftalık hamileyken, beta değerim sadece 16 çıkmıştı düşünün, insaAllah iyi sonuç çıkar ikincide
elisss_61 Testin yanlış çıkmış olma olasılığı yüksek canınızı sıkmayın. Allah korusun çıktı diyelim hastalığı bu dönemde teşhis edilmesi ile çocuklar gayet sağlıklı bi yaşam sürüyorlar ciddi bi diyeti var ona oyabilmek biraz eziyetli ama çocuğunuz için katlanıyorsunuz herşeye. Diyete uyulduğu zaman da zaten beyine geçiş söz konusu olmadığından sorun yaşanmıyor inşallah yine de çıkmaz 🤲