Hsrt1 Asyaa02 bebek arabasi icin bi fikrim yok. Ben pisirmeden koyarim ve eritmeden buzlu buzlu direk pisiririm.
Asyaa02 3MelekAnnesi3 aynen bir de iki oğlum var çok seviyorlar. Yemekte sıkıştığım zaman yerler diye düşündüm 😊
yildizz13 Asyaa02 aynen başka tanıdıklarımda var kullanan. Yani hiç şikayet duymadım. Sadece biraz büyük bebek arabası ama kullanması kolay
Senmerve Asyaa02 buzdolabı ğoşetinin içine fırın kağıdı kesip koyuyorum fazla deydirmeden sırayla koyup buzluga atıyorum ilk 1 saat donduktan sonra poşetleri üst üste koyuyorum birbirlerine yapışmıyolar
Aysobaciniz Asyaa02 sızdırmaz diye geçiyor ve hiç bi ezilme bozulma olmuyor dolap poşetinden daha iyi
Asyaa02 3MelekAnnesi3 büyük 10 küçük 7 yaşında. 20 yaşında anne oldum, artık büyüttüm düşünmüyordum ama kızım 7 sene sonra sürpriz yaptı bize 😊
Heather Asyaa02 bebek arabasını bilmiyorum sarmanın her türünü pişirmeden koydum başarılı oluyor konulur yani👌
3MelekAnnesi3 Asyaa02 ne güzel yaa masallah ama iyiki bu kız olmus bende 2.oglumu bekliyorum siz gibi 7 10 sene sonra belki bida denerim kız olur diye 😂
Asyaa02 3MelekAnnesi3 Araya zaman girince ilk çocuk gibi oluyor. İki erkekten sonra da kız olunca biraz tuhaf oluyor insan😊 Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah