Asyaa02 Birincisi; ebebek’in kendi markası olan baby&plus kanyon travel sistem bebek arabası İle ilgili varsa fikirleriniz, ikincisi; buzluğa sarma koymak istiyorum(daha önce hiç koymadım) pişirmeden koyulur mu🥰
Masal53 Asyaa02 evet sarma pişirmeden koyulur anam benim için çok sarar dolaba koyarım sonrada çıkartır buzluktan pişiririm 😍😍😍
Deletedmom23234 Asyaa02 Sarmayı pismeden koyabilirsiniz bende öyle yaptım 😋 ama bebek arabası hakkında bir fikrim yok 🤷🏻♀️😁
Fersah Asyaa02 sarmayı yıllardır buzdolabı poşetlerine doldurup ciğden koyarız. Çıkarıp buzlu buzlu dizip çok az suyla pişirip yeriz.
Asyaa02 Masal53 çok iyiymiş😊 Doğumum 10-15 Eylül arası olacak inşallah. Her hafta biraz sarıp koyayım dedim. İki oğlum var doğum zamanı pratik olur diye düşündüm☺️
yildizz13 Asyaa02 kardeşim e bebek kendi bebek arabası canyon aldı 2 yaşına girecek oğlu gayet memnun bir sıkıntı yaşamadı canım. Sarma yi bende dondurucuya koyup daha sonra çıkarıp pişiriyorum güzel oluyor 😍
Sultann1603 Asyaa02 buzluğa çiğden koyup çıkardığınızda az suyla pişirmelisinz çok sulu oluyo zaten buzu eriyince 😊
Senmerve Asyaa02 brn sık sık koyuyorum hatta poğça pide yapıpda pişirmeden koyuyorum pişireceğim zaman çıkartıyorum çıkarttıktan 6 dk somra yumurta sarısı sürüp çörek otu susam artık ne varsa döküp fırına veriyom 25 dk da da pişiyo çok rahat oluyo
Aysobaciniz Asyaa02 ilk soru hakkında pek bir bilgim yok fakat sarma yı her zman çok sarar buzluğa atarım hiç bir sıkıntı olmuyor. ambalaj dükkanlarında sızdırmaz şeffaf saklama kutusu alıyorum onlara koyuyorum. Pişireceğim zaman çıkarıp direk tencereye diziyip pişiriyorum. Güzel oluyor.
Lokumunannesii Asyaa02 birinci soruyu bilemedim ikinci soruda genelde sarma buzluga atılır misafir yada can çekmesinde çıkarır pişirir yeriz canım cekti dolma dedin şöyle ekşili ekşili ne güzel olurdu🤭😅🙈
Nurtrky Asyaa02 bebek arabasını gördüm kullanılan kumaş çok kaliteli değil onun dışında görüntü kullanımı güzel. Sarma bilmiyorum sevmiyorum buzluk ürünü
Asyaa02 Nurtrky biz de bakıyoruz onu almaya karar verdik ama genel olarak travel sistem arabalar pahalı oluyor. Fiyatı uygun geldi ama kullanış olarak emin olamadık😊