Burcum ozdenarda ah canım yaaa çok üzüldüm. Hiç anlamıyorum şu insanları ne oluyor yani baba adı koyunca. E ısrar et biraz. İstemiyorum desen olmaz mı? Hayri de bebeğe oek gitmiyor canım ama ne diyim ki..
Fasulyeninannesi [bilinmeyen] özür dilerim hormonlarım çıkış yaptırıyor yoksa kimse kimsenin üzülüp incinmesini istemez tabii 🙏🙏🌸
Rabia88 ozdenarda bunun doğuyla ilgisi yok maalesef ben doğuluyum eşim göçmen bizim kızımız olacak ve annesini dugunumuzden önce kaybettik herkes annesinin adını koyun diyor ama eşim de bende ortak karar aldık koymak istemiyoruz çünkü olurda sinirleniriz bişey deriz üzülürüm birde kayınvalidem o isimle o kadar yaşamış kızım kendi ismiyle yaşasın istiyorum
ozdenarda Rabia88 bende ayni bu gorusteym ayni isim olmasi farkli bir aey katmick zaten var nufusta nedn bi ayni isimde soyadda bir kisi daha olsun ki
Merve240317 ozdenarda Canım eşin bu kadar üzüldüğünü bilmiyor mu bebeği için üzmesin seni nedir bu isim takıntısı
Fasulyeninannesi [bilinmeyen] öyle tabii ben balık burcuyum kendimi kaptırıyorum böyle duygusal durumlarda kimseyi tanımıyorum ama sanki herkesin anası ya da kaynanası gibi yorum yapıyorum demekki benim gelinimle damadım çok çekecek benden 😂😂😂😂😂😂💕🍀😘
ozdenarda [bilinmeyen] bunuda deneyebilirim tabi cinsiyetimz belli olduktn smra yada kayinvaldeme soyluym o esinin huylarni sevmez engel olursa o olur
SerapUGR ozdenarda vallahi yalan söylemiyim hiç güzel olmuyo allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ama ikna edin bi şekilde koydurtmayın 🙈
1PrensAnnesi ozdenarda eşlerimiz için saygı duyuyoruz cnm çokta negatif bakma yani 💙 inşallah ortak bi noktada buluşursunuz
ozdenarda Gzd Allah rahmet eylesin evet gercktn kucuk bir cocuk icn cok agir bir isim vefat etms olsa hic dusunmedb koyarm ama daha yasiyor kayinpederm Allah uzun omur versin
ozdenarda Fasulyeninannesi ay ne kdr guzel bir dusunce soylednz kucukte olsa bi ihtmal belki olabilir 🤗
[silindi] ozdenarda canım bende kayınpederimin ismini koyucam ama ben istediğim için yağız Rıza olacak hayırlısını iste🙂
Rabia88 ozdenarda o zaman sizinde babanızın işimi koysunlar öyle bı teklifte bulunsaniz ne derler acaba