curlytwinsmom Ah ne zor o bulantı , ikizlere hamileyim 14+2 de daha yeni rahatladım , sürekli kilo verdim . Sana tavsiyem doktoruna premesis plus mide bulantısı hapını sor , sakıncası yok derse günde bir tane iç . Bana tek iyi gelen şey oydu
Emine_clk01 Selin12- onzyd var zofer yani onu isteyin ben onu ağızda eriyince anında kesiyordu bi iki gün idare ediyordu
yeniannna34 Selin12- ben ne yaptıysam geçmedi 21 22 haftaya kadar suan 25 olduk artık yok sabahları bazen oluyor😊
cemrecanimm Ben elma yiyordum sürekli, tek iyi gelen sey bana elmaydı. 12 ve 14 haftalar arasında yavas yavas kesildi. insallah sizinki de bi an önce kesilir 🙏
Seminn Selin12- canım bulantı kusma yı hakkını vererek yaşamış biri olarak söylüyorum tek çare Zaman ve Sabır😊😊😊
nartanemm Elma sirkesini pamuğa damlatıp göbek deliginize koyun ustunude yara bandıyla kapatın faydası olacaktır inşallah bende şuan yaptım 😄
Gullusahh Merhaba bendede çok oluyodu mide bulantım hala var özellikle sabah işe giderken oluyordu doktorum bana 2 mide bulantı hapı verdi biri günlük içmem için prilam çok mide bulantım olursada zofer 4 mg doktoruna danış isterse yazdır çok iyi geliyo zofer ilaçı bana ben kusmaktan artık yüzümde lekeler çıkmıştı hep inşallah sanada iyi gelir
zaydn Selin12- geçmiyor hiçbir türlü bana ilac vermişti anca o biraz hafifletiyor yanı çekiyorsun mecbur 🤷🏻♀️
SusamTanecigi Selin12- zofer ilaç kullanıyorum öncesinde başka vermişti yetersiz geldi şimdi bunu kullanıyorum