Aynurpl Demetolukcu 34+5 haftalık bugün e kadar kan geldi bundan sonra da gelir hiç de. Dr a sormadım normal bence artan kan ve burun hassaslaşıyor
DenizTuncaAtik Demetolukcu yaşadım bir kbb ye görün derim. İçeride kuruluktan bir yara oluşmuş onu yaktılar. Nazalnem isimli bir yağ verdi hergün sıktım çok iyi geldi. Aşırı nefes almadan oluyor
Demetolukcu mervesarp2005 benimde hamilelikten beri sag burnumdan cok degil ama icinde kuruyor anlamadim neden oldugunu
Kelebekanne Tam şuan peçeteyle tıkadım o derece kanadı ve her sabah kanla uyanıyorum hamilelik mi yoksa başka bi şey mi acaba
58Vildan Kelebekanne ben hep yaşadım hala yaşıyorum hamileliğimin başından beri sürekli burnum kanıyor doktor hamilelikten sonra kılcal damarlarının yıkılması lazım dedi
Dilekerkan0705 Evet canım çok normal damarlar %50 daha fazla kan taşıyor basınç yapıyor ondan oluyo bende yaşadım hala da yaşıyorum çok aşırı değil ama kanlı oluyo yara var gibi
Demetolukcu Dilekerkan0705 bnimde asiri degil burnum kuruyor temizlerkn kanli cikiyor sorucam yarin kontrolum var ablamla annemdede olurmus hamilelik doneminde
Demetolukcu [bilinmeyen] kanayinca burnuna bastir durdurmaya calis sakin uzanma oturur vaziyette durmasini bekle
Tura16 Korkmayın hamilelikte oluyor benim doktorum olabilir böyle şeyler dedi sabah yüzümü yıkarken heryer kan oldu oğlumda da kanıyordu