Melikeadiguzell İshal ve mide bulantısı doğumun yaklaştığının belirtisi mi bu konuda tecrübesi olan var mı ?
Mom789 Melikeadiguzell evet canım ben dogum yaptığım gun sabahtan akşama hic bi lokma yiyemedim aksam suyum geldi senin bebiste hazırlanıyor gelmeye yakındır 🥰
AESahin Melikeadiguzell güçlü birer belirti diyrcokudum ikisimide beni nde 2 gündür ishal değilde çok fazla tuvalete çıkma başladı arada ishal de oldu 38 hafta içindeyiz vücut kendini temizliyormus doğum için
Hnife4455 Melikeadiguzell benimde yarın 40 hafta oluyo mude bulantim ve surekli tuvalet ihtiyacım oluyo
Melikeadiguzell Mom789 Peki kusma eşlik etti mi ishal var mıydı korkuyorum 😥İnşallah canim sağlıkla gelir
Melikeadiguzell AESahin Sık tuvalete gitmeye isteği kanala girdiği içinmiş sanırım. Sancıniz oluyo mu ishalken ben ayırt edemiyorum ne sancısı olduğunu
AESahin Melikeadiguzell sancım sürekli var adet gibi ama nar de çıkmıyor ama ishal olacağım zaman dhaa kötü bibsanci giriyo hemen gidiyorum anlıyorum tuvalet için olduğunu