Sita3434 Sumc benim de oldu geçenlerde her seyi denedim sabun limon fayda etmiyor kendiliğinden geçti bi gün devam etti ama
somurtkankedi Sumc geçmiyor canım bende kış için annemle kaç saat acı biber doğradım sonra sabaha kadar annemle yapmadığımız şey kalmadı. Buz koyduk limonla ovduk zeytinyağı falan hiçbiri fayda etmiyor hastaneye gidin geçmez yoksa
Sumc Sita3434 her şeyi yaptım yok geçmiyor. Sudan çıkarınca çıldıracak gibi yanıyor. Tek çare acile gitmek galiba
aselnannesi Sumc canım bende kayinvalideme yapmıştım 1 gün acisi sürdü acil yanik kremi veriyor oda hiçbirşeye yaramadı ben o gün aksam soğuk buz akuleriyle yatmıştım çok pis bir acisi var
sedaela Sumc domatesle ovunca geçiyor demişti bi arkadaş, deneyin isterseniz. Geçmezse kremi var adını hatırlamıyorum, doktor uygun görürse onu kullanırsınız.
aselnannesi Sumc yok canim yaramiyor maalesef ellerini buzlu suyun içine koy hiçte çıkarma faydasi yok cunku canım anca yarina gecer
minikprensimmm123 Sumc Soğuk suya felan mı koysan acaba ya benim kuzenimin de başına geldi birde o gözüne değmiş afedersin lavaboya gidince unutmuş ellerinin acısını aman sakın unutma çok pis yakıyor diyor
Bseanl Sumc anestol krem var biber yaniklarina iyi geliyor eczaneden alabilirsin çok iyi tavsiye ederim