Senibeklerkennn Bugu 37+3 gunluk olduk ara ara karnıma ağrı giriyor ve 2-3 saat gecmiyor ve tabi sabahlari bacaklarda kramplar 🙄 siz de durumlar nasıl🤗
Aysen41 Senibeklerkennn 37+4 gunluguz bizde arada adet ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum kasılmalarım oluyo bakalım ne zaman gelicek göbeğim çoktan düştü iki hafta oldu 😊
korkmazkubra Senibeklerkennn 37+3 olduk Dun kontrolum vardi tansiyonum yüksek çıktı Kan Idrar temiz çıkmış 3235 gr 53 cm olmuş bakalim ne zaman gelicek bebislerimiz
Mrc34 Senibeklerkennn 37.3 her gün yürümeye calisiyorum ama artık çok zor kolumu kaldıracak halim yok. Mide desen fenaa uyku desen yok bir de sıcaklar 🤯🤯
Bdh6445 Senibeklerkennn 37+0 olduk perine masajina basladim bu hafta ara ara bebek toplanmasi oliyor arada da adet agrisi ama hafif vuruyor ve geciyor
Senibeklerkennn Mrc34 aynen inanın bende öyleyim artık cok zorlanmaya başladım 🥴 bir de doğum stresi cabası🤔
Senibeklerkennn Bdh6445 bana doktorum 35 ten sonra önermisti masaji nekadar sureyle yapiyorsunuz sanirim ben beceremiyorum😅🤦🏼♀️
Melisaalagoz Senibeklerkennn 37+5 olduk kafamı kaldırcak Halim yok kansızım galiba 🙄 akşam plates ve yürüyüş yapıyorum vajinamda ciddi baskı ve ağrı oluyo ama gündüz ölü gibiyim ya temizlik yapmam lazım yapamyrm akşam yapabildiğim kadar yapıyorum az bsy
Senibeklerkennn Melisaalagoz bende az bisey iş yapsam halim kalmıyor ev işi yordugu icin yürüyüş yapamiyorm desem yeridir🙄
Bdh6445 Senibeklerkennn bana 36 dan sonra yap dedi ama ben beklemek istedim 1 hafta daha agrili oldu 😅 bas parmagimin ilk bogumuna kdr sokmaya calistim once asagi kismina bastirdim somr yanlara dogru gevsetmeye calistim ama derin derin nefes alip verdim bu surecte biraz agri yasadim cunku
Seymatatogluozkin Senibeklerkennn 37+3 evın için de skuat hiç oturmadan bişiler yapmaya calışıyorum adet ağrısı gıbı agrı sırt agrısı bacak agrısı 37den sonra başladı hepsi 😅
Senibeklerkennn Seymatatogluozkin masallah yapabiliyorsaniz neguzel🤗 cati muayenesi oldunuz mu acaba?
sevvalakkah Senibeklerkennn Merhaba bende 37+2 yim bugun çatı muayemiz oldu çatı darlığı çıktı haliyle açılmamda yok 🌸 Bebeğimin boynuna kordon dolanmış ara ara yalancı sancılarım vuruyor belimde ve kasıklarımdan haftaya çarşamba sezeryan olma ihtimalim var bakalım 🌸
Kubra2012 38+0 olduk sürekli adet sancım var özel bölgeme bazen kramp giriyo saniyelik hurma yemeye başladm Bi an önce gelsin diye
Senibeklerkennn Bdh6445 anladm sabirli olmak lazm sanirim bnde devam edeyim beceremedim diye birakmistm😅