Eusluu Arkadaşlar isimde çok zorlanıyorum nolur bana öneri yapın tek isim istiyorum bide Agah Çınar Kayra eymen asaf gibi şuan çok koyulan isimler değilde daha duyulmamış isimler önerin lütfeeeen 🤷♀️
Ruyasusam Eusluu Yeni isimlerden pek anlamıyorum ama Ahmet Mehmet gibi isimler koyun.. bizim çocuklarımızın zamanında hiç duyulmamış olacak zaten 😆
Eusluu Ruyasusam bende öyle düşünüyordum ama herkes kayınpederinin ismini koyuyor yaa yanına başka isim koyuyor yine ahmet Mehmet olacak gibi duruyor 🤣
Gulsans Merhaba, bizde hala isim karar veremedik 29+2 haftalık hamileyim 😊 Atlas,Karan,Arhan,Bartu bu isimleri ilk dusunmustuk ama hala karar veremedigimiz icin bunlardan da vazgeçtik 😅 belki sana yardımcı olur diye yazdım :)
Eusluu Gulsans aslında karan ismi hoşuma gidiyor ama 2. Anlamı karanlık demek o yüzden koymak istemedim bide Fahriye evren koyunca herkes koydu o ismi 🐥 aslında Milan, çağlar , doruk hoşuma gidiyor ama bilemiyorum 😩
Gulsans Eusluu evet bende oyuzden Karan isminden vazgectim. Bir arkadasim dogana kadar ismini koyamadi dogdugunda yuzune bakip karar vermisti tabi suslemeler flan hepsi isimsizdi :) Umarım biz de o sekilde olmayiz ama olursak da kısmet artık belki de o sekilde hayırlısı olcaktır 😊
Gunes_han Gulsans Bu sabah doğumum var ve bizde hala karar vermedik😬🤭Hala bebeğimin ismi yok bulamıyoruz 🤦🏻♀️🤷🏻♀️Bizde yüzüne bakıp karar vereceğiz erkek ismi gerçekten çok zor.
Ayse2011 Eusluu doruk,ateş,çağan,yekta,yaman,devran,demir, isimleri hoşuma gidenler ben aslan koyucam ama 😃
Sulekrtk Benim oğlumun ismini arif uras koyacağım kısmetse arif kayinpederimin ismi uras ben istedim😊
Eusluu Aysebscvn Milan koycak gibiyim kimsede yok gibi kimse de söylemiyor herkes aynı isimleri öneriyor 😞
Didemmmmm Eusluu ben Ali Uras koyacağım Yankı 💙Kıvanç Toprak 💙Bulut Aras 💙Ateş 💙Alp 💙Yaman 💙Pars 💙Sarp 💙Ata 💙Yankı 💙Aren💙Asil💙