GamzeMutUsta Selam arkadaşlar 37+5 haftalık gebeyim ben özel hastanede kontrollerimi oluyorum normalde ama doktorum izine ayrıldı ve ben sırf o doktor için orayı daha çok tercih ediyorum. Tesadüf bir kaç kişiden şehir hastanesiyle ilgili övgüde alınca kararsız kaldım hem doktorum yok hem normal doğum özel hastane fiyatları ortada zaten. Orda doğum yapan varsa fikrinize ihtiyacım var ebeleri hemşireleri nasıl, temizmi ?
DilekGursoy GamzeMutUsta övenleri bilmiyorum ama geçen gün annemi tansiyon için acilen götürdük böyle rezil bir hastane görmedim yani kadın Doğum bölümünü bilemem tabi
Cakil01 GamzeMutUsta Doktorunuz ne kadar süreliğine izne ayrıldı acaba 🙄 doğumunuza yetişemeyeceği için mi başka hastane bakıyorsunuz. Birde takibinizi yapmayan bi doktora nasıl güveneceksiniz ://
Mis0801 GamzeMutUsta herşey yeni canım orda , bir de Doğum zamanı kime denk gelirsen o şekilde olur , asistan doktorlar var çoğu zaman nöbetlerde .Bence de başka biryerde yap doğumunu
GamzeMutUsta DilekGursoy Normal acili evet rezil. Ama kadın doğum aciline 3defa gittim çok iyi ilgilenmişlerdi ve çok sakin kadın doğum acili ama servisi ve doğumhanesi nasıl bilmiyorum😕
GamzeMutUsta Cakil01 1.5 -2hafta kadr yarın zaten 38 haftalık oluyorum bu süreç içerisinde doğumum olursa her türlü takip etmeyn doktora denk gelecegim 😔
Rumeysaakskin Doktordan yana iyi bi hastane guzel ilgileniyorlar ama hastane hakkinda pekde guzel seyler duymadim cok arastirdim ama korkuyorum galiba ozelde dogum yaparim bende canim 😊 ama doktoruna laf soyleyemem gayet guzel ilgilendi gosterdi bebegi inceledi yinede iyi arastor ve tanidik birini bul derim digum yapacaksanda o zamn dhada iyi ilgileniyorlar
DilekGursoy GamzeMutUsta özel Adana hastanesi muzaffer Şengül fiyatı için de bir konuş yardımcı olur bence sosyal güvencen var mı?
GamzeMutUsta Kızlar bide şöyle bir durum var normal doğumda doktordan çok ebe doğurtuyor. Benim akıl karışıklığımın bir sebebi kendi doktorumun olmaması ikinci olarakta maddi imkanlar.