Krizantem10 6+6 haftada kullanmaya başladım. Düşük riskim vardı şuan 13+3 haftalığım hala fitil olarak kullanıyorum. Sanırım daha da kullanacağım en son dr gittiğimde 3 kutu yazdı
Merguse cansudogru şöyleki ağızdan alırken cok yan etkisi oldu artk dayanamıyordım icmeyi bırakmıştım baş dönmesi okadr cok yapıyorduki ve doktor bana günde 3 sefer kullan demisti ayaga kalkamıyordum artk gözlerim kapalıyken bile başım dönüyordu sonra doktor dedi ağızdan deil alttn fitil olarak kullan yan etkisi olmaz hemde daha faydalı alttan dedi alttan kullandım hic bi problem yok şükür sadece gece yatmadan atıyorm sabah kalkınca artan ilaç akıyo öğlene kadr böyle krem gibi baya akıyo ama haberin olsn
cansudogru Merguse Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah ❤️
ilknursoykan ygmrgzrn aynısını bende yaşadım çok hafif lekelenme ile geldi sonrada biraz aktı gittiğimizde rahimde kanlanma var dediler. Bu kanlanma dokular tarafından emilecek ve emilemeyen de akıp çıkacak dedi. Bekleyen kan aktığı şçşn kahvemsi koyu renkli bir renkte akıntı oluyor eger öyle olur şse endişelenme. Benim 1 kutu progestan bitirdikten sonra gelmedi zaten kutunun yarısında akıntı da durmuştu.
ygmrgzrn ilknursoykan anladım canım teşekkür ederim bana hiç vermedi doktor kanama yok olursa gel dedi olunca mı verecek acaba yani sıkıntılı bi durum değil diyosun
ilknursoykan cansudogru sakın kötü düşünme 1 kutudan sonra kullanmadım ben doktor bıraktırdı çok şükür bişey de olmadı başka bir kanama yada akıntı 🙏🏻
ilknursoykan ygmrgzrn hayır sıkıntılı bir durum olsa zaten hemen verir, bizde kan uyuşmazlığı da vardı kanama olma durumunda hemen 72 saat içinde her defasında her kanama durumunda vurulması gerekiyor vücut bebeği düşman olarak algılayıp atmaya çalışmasın diye.
ilknursoykan ygmrgzrn tabi benim kanamam oldu lekelenme şeklinde geldi tuvalette peçeteye, sonra kiloduma da aktı 2 defa falan hemen gittik öyle verdi
ilknursoykan ygmrgzrn tabiki normal ben suan 12 haftalığım belimde ve kasığımda ara ara hala ağrı sızı hissettiğim oluyor. Bu bebeğimden önce bir düşüğüm olmuştu 6 haftalıkken kaybettik düşük sancısı berbat bişey normal bir ağrı değil inan doğum kdr zor
ygmrgzrn ilknursoykan ay çok teşekkür ederim doktor kanama alanı görünüyor küçük dedi çok kafama takmıstım içimi rahatlattınız bilenler var ama hiç yardımcı olmadılar Allah razı olsun sizede bana da kucağıma almayı nasip etsin rabbim
ilknursoykan ygmrgzrn hiç endişelenme bunlar olabiliyor, bebek vücut için yeni rahimde büyümeler oluyor bebekte yerleşmeye çalışırken çılgınca bir hızla büyüyor normal bunlar eğer lekelenme şeklinde gelirse hemen doktora koşarsın sağlıkla doğsun inşallah 😊