Halenur-42 Pembedilek30 hareket edince pozisyon değiştirince gidiyormuş galiba 37 hafta olduk ama hiç olmadı yalancı sancı iyi bir şey mi değil mi bilemedim
Pembedilek30 Halenur-42 yani bn hareket ettiğimde falan geçmiyor normal sancıdan farkı düzensiz olması bnm için sanırım
Halenur-42 kozerr 40 haftaya kadar zamanı yok mu ama sezeryan olunca 40 dan önce alıyorlar hep etrafımdan da duydum bir kaç kişiden
kozerr Halenur-42 evet sezaryen da pek 40 ı beklemiyorlar bide benim bebeğimde biraz gelişme geriliği var kilo alımı çok yavaşladı o yüzden alacak doktorum
Halenur-42 Sfnur bende Selçukludayım neresinde 😀 bende 15 temmuza gittim memnun kalmadım şuan şehir hastanesine gidiyorum 😀😀
Sfnur Halenur-42 sevdinmi şehir hastnesini ben geçen hafta ilk defa gittim hastaneyi sevdim çalışanlar hemşireler çok kibar ilgili 15 temmuzdskiler dövecek nerdeyse kelebekler vadisin o civarda oturyorum canım ben sen diye sorcam ama pek bilmiyorum 😄😄😄
Ozge1123 Halenur-42 bi yarınımız var çok heyecanlı her annenin keşke hep içimde kalsa dediği yerdeyim hemde çok merak ediyorum nasıl bi tontik olucak 🥰
Glsn1 Halenur-42 bebekte sıkıntı olur diye istemiyorum eşim ortopedi teknikeri ve normal doğum kusurlu çok bebeğe cihaz korse felan yaptı o yüzden istemiyoruz
Halenur-42 E-Y akıntı hamilelikte hep geliyor ya bende ondan korkuyorum nişanla ikisini ayırt edemeyeceğim diye nişan doğum belirtisi çünkü 😀
E-Y Halenur-42 benimde gelirdi ama emin ol nişan ayirt ediliyor. Daha çok jöle kivaminda ve açık pembe kahverengi karışımı oluyor.
Kayaes Halenur-42 bugün bizde 37.hafta’ya merhaba dedik ve son 21 🙈 Hayırlısı ile kavuşsak artık sıcaklarla baş etmek çoook zor 😞 dinmeyen bel ve sırt ağrısı cabası 🥲
Halenur-42 Rabiamrc benim sırt ağrılarım çok oluyor ama kaburga ağrılarım da oluyor tabiki doğum yaklaştığı için olabilir cuma doktoruma soracağım bende
Halenur-42 Saree64 çoğumuzun hemen hemen aynı galiba doğumu peş peşe doğuracağız Rabbim yardımcımız olsun 😍🥰
Halenur-42 SedaCeki yükseğe koy diyorlar ama tık yok eşimin günlük dalga konusu gerçekten bu şişlikler 😀😀
Halenur-42 Linam6868 ilk bebekte acemiliğe gitti 2. Çocukta kesinlikle kışa denk getirmek istiyorum 😀😀