ANT19- Ayazali VALLAHİ 39+ 5 haftalık oldum en ufak bir sancı olunca Allaha sükür ediyorum devamı gelsın diye Artık gerçek sancılar gelır inşallah😪🤭
ANT19- Anne_yim sezaryen gününüz mü belli yoksa hafta olarak mı son 5 Ben normal istiyorum son 2 belirti bekliyrpum😪💕
ANT19- Linam6868 aynı gündeyiz birlikte bekliyoruz Belirtiler ne alemde Nisan sancı açıklık bişe varmi
Linam6868 ANT19- Nişan geldi heralde o gelen nişansa dün dktr gittim sancım çıktı yatış verdilerdi aciklik yok diye geri geldim şuan beklemedeyim gece sancım oldu 5 DKK bir geldi şimdi ara ara oluyor hayirlisi sağ salim sağlıklı alalım kucagimiza insaAllah
ANT19- Bhjjjjjj maşallah ya o kadar özeniyorum li nişanı gelenlere sancısı olanlara Allahım bana da nasip et
Halenur-42 Hulya_34 maşallah dua ediyorum benimki de 39 a kadar beklese diye sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 😊
E-Y AysenO squat yapabilirsin birde oda cok işe yariyor hamile plates hareketleri yapabilirsin. Ben surekli temizlik yapıyorum 😅
Halenur-42 leyla_ok herkes normali tavsiye eder aslında çatır çatır doğur kurtul diye 😂 ama tabiki tercih meselesi inşallah kolaylıkla olur doğumunuz 🥰