Haticeyildiz tlymrt yok yok sporcu atleti alma bence bebegi emzirirken komple acmak zorunda kaliyosun ben 3 tane sutyen aldim 3 de atlet alicam cok kullanisli
1PrensAnnesi tlymrt sporcu atletleri biraz sıkı ya cnm emzirirken etin kasılır hemde rahat emziremezsin emzirme sütyeni daha rahat bence💕
Fasulyeninannesi tlymrt ben o kadar sevdim ki emzirme sonrası bile kullanmaya devam ettim sporcu tipi önden açmalı olanlar kamburluk ve göğüste sarkma yapıyor normal emzirme sütyeni tavsiye ederim canım 🙏🌸👍🏻
Sinemm Ben gebeliğin boyunca yarim atlet kullandım kullanıyorum penti cok rahat hastane içinde çantaya 1 tane koydum birde emzire atleti koydum sutyebli ekstra sutyebe gerek yok öyle bisey alabilirsinuz
MinikAdam Sinemm yarım atlet sütyen şeklinde olanlar mı ? peki görüntü açısından ve kullanımı rahat mı? emzirirken daha mı kolay olur ☺ ben emzirme sütyeni aldım ama normalde kullanacağım birşey gibi durmuyor ısınamadım 🙁 kafamda deli sorular z🙈😂
Sinemm MinikAdam sporcu sütyeni gibi duruyor gayet rahat aynen bende o yüzden almadım emzirme sutyeni
Saramasal Ben yarim atleti şimdi kulaniyorum gayet rahat ama Penye olanindan al canım diyerleri çok terketiyor zaten yogun bir sıcaklık var göğüsler de bitane de emzirme aldım yedek duruyo bakalım o gün deneriz😊
tlymrt Bir tene sporcu atleti aldım olmazsa bir tane de penye sütten alıyım hangisi rahat Ona göre alırım bir kaç tane daha ama penyeler uçlarını belli etmiyor mu