Deniz59 Göbek deliğimin orası çok sertti bende dürtükledim baktım yumuşadı kaçtı heralde 😁 rahatsız oluyomudıe acaba ya 😁🤣
Nelmali Deniz59 biz oyuna cevirdik onu o ayağını koyuyor ben gidikliyorum kaçıyor sonra yine getiriyor 😁
Deniz59 Sema-2021 🤣🤣 önceden anlamıyodum bebek olduğunu o sertliğin artık dürtükledigim zaman kaçıyo anladım sonra bebek olduğunu oynasın birazcık ya napayım 😁 yoksa içim rahat etmez
gulin-35 Birpapatya4 off benımde aynı bır saat suruyo resmen olmadı bastan olmadı bastan evde uyur oraya yattıkmı bes dkk durmuyo ınadına yapar gıbı 😀
Deniz59 minikprensimmm123 oynar dedim belki dürtükleyince ama oynamadı 😁 neyse olsun kaçmasıda iyi bişey
minikprensimmm123 Deniz59 Kaç haftalıksın canım bu bebişler öyle bir tatlı ki canları isterse oynuyorlar tekme atıyorlar yoksa gram hareket etmiyorlar🤣🤣
minikprensimmm123 Deniz59 Maşallah canım bende 26+2 inşallah hayrınan kucağımıza alırız miniklerimizi 🤲🏻🤲🏻
Deniz59 Sema-2021 aynen aynen sonra zaten kaçınca içim ferahlıyor 😁 allahtan hareketlerini hissetmeye başladık
Deniz59 Nelmali 😄😄 bizim ki bugün durgun çok iş yaptım bende yoruldum oda yoruldu ordan oraya gide gide 😁