Deletedmom9823 Eylül anneleri biz şimdi bebişleri nası giydircez yazlıkmı kışlık mı ne alcağmı bilemiyorum
Sulee_ Deletedmom9823 benimde doğumum eylülde hep kışlık aldım uzun kollu eylülde çok soğuk olmasada gene bebekler için soğuk olur küçük şeylerini kışa gore büyüklerini yaza göre al bence
satigul Deletedmom9823 Hep uzun kollu aldım bebekler ilk aylarda çok üşüyor yaziyordu her yerde. Eğer hava çok sıcak olursa o zaman birkaç parça yazlık biseyler alırım diye düşündüm Allah’ın izniyle 🤲🥰
Medilifegun Deletedmom9823 gecen yaz temmuzda sonu dogum yaptım Ekim sonuna kadar bebegim sadece zibinla durdu hic uzun birsey giydirmedim bu bebegim de eylülde doğacak jnsallah ona da öyle yapcam
Minederin Bence çoğunluk olarak kışlık almamiz lazım çünkü Eylül ayı çok sıcak bı ay değil helede bebekler için hiç değil o yüzden kışlık almamiz lazım zaten bir iki aylık olunca tam anlamıyla kış olmuş olacak :)
Deletedmom9823 Minederin 3 aylıkları fln kışlık aldım bende yenidoğanları ince aldım 🤦🏻♀️ Yanlışmı yaptm acaba
ArenMom Genel olarak kışlık yanı uzunkollu şeyler yazlık alacaksan 6 aydan büyük falan alabılırsın kücük alma
Yasoo96 Deletedmom9823 bende ayni fikirdeyim.🤷🏻♀️ cok da soguk olmaz artik mevsimler kendi normallerinde gecmiyor 🥱
Medilifegun Deletedmom9823 doktorumuz sakın çocuğu giydirip de pişirme der hep onu dinliyorum kışın bile asla iki kat giydirmedim çok rahat ettim etraftan aman küçük bebek üşür giydir klima açma diyen çok oldu kimseyi dinlemedim iyiki diyorum
Medilifegun Deletedmom9823 dogdugu gün hariç hiç uzun giydirmedim hep kısa kollu zibinla durdu ve evde 24 saat klima calistirdik doğuştan öyle alisti yani kışın da yağmur yağsa bile hergun mutlaka dışarı çıkardım hiçbir zaman kalın giydirmedim böyle alisti