Kartanesi8 Merhaba kızlar 6 haftalıkken kanamam az olmuştu doktor bana progestan fitil verdi kanamam geçti o fitili bırakmam mı gerekiyor kullanan var mı aranızda
cinardefnemoms Kartanesi8 Druna sormadan bırakma canım bendede vardı kanama durdu diye bıraktım kendi kendime sonra çoğaldı ve su an yatış verdi yatıyorum iş güç yapmam yasak . Dr una sor oyle hareket et canım
Pelit7 Kartanesi8 Merhaba doktorunuza sormadan bırakmayın progestan çok önemli buradaki kimse bunu bilemez. Ben ilk günden beri oral olarak kullanıyorum. Size en iyi bilgiyi yine doktorunuz verir. Sağlıkla alın kucağınıza🌸
Caglaluna Kartanesi8 doktora kanamanızın geçtiğini halâ kullanmanıza gerek olup olmadığını sor bence canım. Sormadan bir şey yapma 🤗
btlayz Kartanesi8 6 haftalık kullanmaya başladım 9+4 olduk hala kullanıyorum doktorunuza sormadan bırakmayın 🙏🏻
cocoblog 16 haftalık gebeyim 5.haftamdan beri kullanıyorum doktorum doğuma kadar kullanacağımı söyledi aman sormadan bırakmayın
Syda01 Kartanesi8 benim 9. Haftada oldu kanama iki gün sürdü 14. Haftadayim hala devam ediyorum doktorum bırak demedi henüz