Nurdanizgi Merhabalar, babynest konusunda çok kararsız kaldım ihtiyaç oluyor mu ya da sizler aldınız mı acaba?
sedaa_aa Nurdanizgi brn babynest değil de reflü yatağı almıştım hem daha uygun hem de daha kullanışlı kusmayı reflüyü vs engelliyor hem de boyu uzasa bile kullanılabiliyor. Görüntü olarak babynest daha iyi ama reflü yatağı daha kullanışlı bence
Beyzan Nurdanizgi ben bimden baby nest almıştım. 5 gün oldu dogum yapalı. Bebeğimin yatağı yatak odasında..oturma odasında otururken baby neste koyuyorum. Ya da kendim de yatağa yatıp bebegi baby neste koyup.kendi yanıma yatırıyorum emzirip yatırmasi kolay oluyor. Bence gerekli bir şey
Meryemkale Nurdanizgi ben almadım gerekte olmadı valla hiç. Ayrıca onlar çok yumuşak oluyo yenidoğan bebeklerin sert bir yüzeyde yatmaları gerekiyo
kcnr Nurdanizgi ben set aldım içinden babynest i çıkardım kullanılmıyor diye onun yerine yarım ay şeklinde emzirme yastığı gibi bir yastığı var setin içinde yeterli olur diye düşündüm ablamda yarm ay yastığı çok kullandı
Doga_77 Bende anne yanı olarak bu beşiği aldım☺️ yatak ayrı olarak kullanılabiliyor, her yere taşınıyor, baby nest nedense çok gereksiz geliyor 🤷🏼♀️ fuzuli yer kaplıyor https://www.hizliresim.com/m1ar7h3
Sulee_ Nurdanizgi bizim beşiğin yatağı çok ince içi bayaga derin sepet beşik kullananlar bilirler bende beşiğin içine yatak olarak koymak için aldım biraz yükselti olsun diye
Asl90 Nurdanizgi 10 aylık oğlum var hala reflü yatağını kullanırım sallarken😂 reflü yatağı herkese tavsiyem. Kusan bir bebeğiniz olursa çok iş görür ilk başlarda. Onun dışında odadan odaya taşırken çok rahat oluyor
Oznur_08 Nurdanizgi reflü yatağı daha mantıklı belli bi amaca hizmet ediyo kusma vs. Engelliyo diğeri babynest yenidoğanda kullanılırda çocuk dönmüyo zaten kundaklı yatıyo korumalı düz bişeye ihtiyaç yok bence ilk zamanlar kusması engellense daha mantıklı döneceği büyüdüğü zamanda boydan olmaz al sana fuzuli bi eşya 🤷🏻♀️😌