Tuqbarsberen Shrylmzzz benim erken döllenme olmuş o yüzden kesesi 5 haftada göründü 6 +1 de kalp atısına gittik canım🥰
Seross10 Burcu3506 evet evet minicik ama belli yani kese içinde birşey olduğu. Yoksa bariz göremeyiz Minnacık zaten
Meltemcee Shrylmzzz canim benim deger 1400 ken alttan usg ile gozuktu 2 3 gun sonra bida git gorunur kesen degerin guzel cikmis benimde 5 kaybim var
Shrylmzzz Meltemcee alttan bakalım istersen dedi canım bende gerek yok dedim ilgilenmediği için 5 kayının medenini araştırdınız mı canım peki
Mayacm Shrylmzzz tamam iyi cıkmıs bıkac gun bekle tekrar git en olmadı alttan muayene ile bakar ıcını ferah tut canım
cnn34 Caglasenn canım ilk tahlilim 36 çıktı öyle öğrendim sonra yavaş ilerledi sonra düzeldi derken 600 lere çıktı devamı gelmedi zaten tedaviye başlandı
Semanurozgan Shrylmzzz kese gozukur ama bebek gozukmeyebilir benim 8 haftada bebek gözüktü alttan bakınca bebek goxuktu ama üstten bakınca gozukmemisti
cnn34 Shrylmzzz geç döllenme olabilir canım öutlaka 2 günde bir tahlil yaptır değerine baktır eğer dış gebelikse baya yükselmiş iç kanama geçirebilirsin ama içimden bir ses herşey yolunda diyo umarım güzel haberini alırız🌺🌺
cnn34 Busubebekler01 öyle hissedilir tek taraflı ağrı yoktu karın ağrısı gibiydi canm sende mi şüpheleniyorsun
Guls62 busegrr benim de 5 gün geriden geldiğini söyledi doktor hesaplama yapamıyorum çok kötü ya her şey karışıyor birbirine
Seross10 Burcu3506 https://www.hizliresim.com/4f11u7d üzerine basarsan benim ultrasonu görürsün canım 5+3 haftalıktı
Guls62 Shrylmzzz 6. haftamda doktor benimde kesemi görememişti hamile olduğumu bile söylemedi kendim beta hcg testime bakarak öğrenmiştim bayağı şaşırmıştım hatta görmemesine içini ferah tut bence bazen oluyor göremeyebiliyorlar