• Gebelik
  • 6. Haftada kese gözükür mü

Mayacm sinirlerim boşaldı tamamen ağlamaktan konuşamadım ki sonuçlarım bi çıkaın ona göre hareket edicem

cnn34 merhaba beta değeriniz ilk tahlilden sonra düştü mü düzelme oldu mu sonradan😔

Shrylmzzz e nabızdan bakabilirsiniz tahlil sonuçlarına. Beta hcg değeri istemiş miydi doktor. Ben hcg 3000 de gördüm 5 +4 te

Shrylmzzz 5+3te hem keseyi hem bebeği görmüştük 7+5te kalp atışını dinledik çok şükür

Seross10 bebeği gördük dediğin böyle içinde minicik nokta bişi var o mu oluyor 5. Haftada bizde kese görünce içinde minicik bişi gördük

Shrylmzzz benim erken döllenme olmuş o yüzden kesesi 5 haftada göründü 6 +1 de kalp atısına gittik canım🥰

Burcu3506 evet evet minicik ama belli yani kese içinde birşey olduğu. Yoksa bariz göremeyiz Minnacık zaten

Shrylmzzz canim benim deger 1400 ken alttan usg ile gozuktu 2 3 gun sonra bida git gorunur kesen degerin guzel cikmis benimde 5 kaybim var

Shrylmzzz tamam iyi cıkmıs bıkac gun bekle tekrar git en olmadı alttan muayene ile bakar ıcını ferah tut canım

Caglasenn canım ilk tahlilim 36 çıktı öyle öğrendim sonra yavaş ilerledi sonra düzeldi derken 600 lere çıktı devamı gelmedi zaten tedaviye başlandı

Shrylmzzz kese gozukur ama bebek gozukmeyebilir benim 8 haftada bebek gözüktü alttan bakınca bebek goxuktu ama üstten bakınca gozukmemisti

Shrylmzzz geç döllenme olabilir canım öutlaka 2 günde bir tahlil yaptır değerine baktır eğer dış gebelikse baya yükselmiş iç kanama geçirebilirsin ama içimden bir ses herşey yolunda diyo umarım güzel haberini alırız🌺🌺

Shrylmzzz ben tam 6.haftada kesenin görünmesiyle öğrendim hamile olduğumu 🥰

busegrr benim de 5 gün geriden geldiğini söyledi doktor hesaplama yapamıyorum çok kötü ya her şey karışıyor birbirine