Birtae06 Kızlar iki gün önce bende spiral anestezi ile sezaryen dogum yaptim mis kokulum yanımda Rabbım sizlere de nasip etsin🤲🤲 merak ettikleriniz varsa cevaplıya bilirim şükürler olsun rabbime
Hiraumut Birtae06 RABBİM analı babalı büyütsün İNŞAALLAH. Nasıl geçti doğumun Suan rahatsızlık varmi iyi misin cnm?
Birtae06 Selin16 çok güzel geçti iyiki böyle bi seçim yapmışım ameliyata girdiğim gibi 5 dakika sonra bebeğimin sesini duydum ten teması yaptılar kesinle izde böyle karar verin çok güzel duygu
Birtae06 [silindi] en çok korktuğum şey buydu baş ağrısı ama hiç olmadı direk çıktığım gbi sade kahve içirdiler sizde öyle yapın bol bol su kahve için hiç baş ağrısı olmuyo allhin izniyle
Birtae06 Hiraumut çok güzel geçti şuan hiç ağrım yok yürüyorum bile rahatlıkla sadece ara ara ameliyat yerimde az az agri oluyo oda normal
gulsahgul26 Bende sezeryan olacağım aklıma süt hemen gelir mi o takılıyor hemen emzirebildiniz mi ve Doğuma yakın süt için uyguladığınız şeyler oldumu
Birtae06 gulsahgul26 hı bisiy yapmadım ameliyattan çıktım 10 dakika sonra bebwgim geldi bebek hemşiresi emzirelim annesi dedi damla damla geliyodu emsin emdikce cogalacak dedi
IzmirliBurcu gulsahgul26 süt 4 gğn içinde gelir dedi doktor bana. Emzirmeye hemen başladım sütüm çok çok azdı, 3 gün sonunda tam olarak geldi sütüm
IzmirliBurcu Pey hayır sadece yavaş yavaş yudum yudum su içmeye başlayın dediler. Yemekle alakası olmadı