Sinemkurtkarakussk35 Kızlar 39+3üm dün akşam 7 gibi belimden karnıma adet ağrısı gibi ağrı vardı öğlene kadar ne çoğaldı ne azaldı. Öğleden sonra azaldı bi kaç kere çoğaldı gibi oldu şimdi yine dünki gibi elim ayğım halsiz gibi bi tuhaf bide sümüksü renksiz farklı bi akıntı gördüm nişan olabilir mi yoksa bana mı öyle geliyo. Kansız nişan olur mu ? Sancılar artarsa mı gideyim hastaneye ?
Obsesifk Sinemkurtkarakussk35 mukus oluyor o doğuma yakın geliyor nişan daha farklı bişey hem kanlı parçalı hemde o mukustan var karışık yani anlarsın o geldiğinde ama suyun gelirse bekleme git
cennetinsusu Sinemkurtkarakussk35 Geçenlerde bende de geldi öyle kansız sümükümsü ben sordum doktora dedi ki kanlı yeşil kokulu olursa sorun olur dedi. Normal dedi. Özellikle söyledim kansız şeffaf diye. Normalmiş. Zaten 32 haftalığım.
Symhm Canım bende bu sabah uyandım çamaşırimda adet kanaması gibi kan acile gittim hafif sancılarım başlamış 1 cm açılma var geri eve geldim. 37 haftaligim bende. Benimde elim kolum kalmıyor halsizim
Sinemkurtkarakussk35 Symhm benim sancım var hafiften fazla da daha hastaneye gidecek kadar değil 🤔bide gelen akıntı farklı sümük gibi ama renksiz ikilemde kaldım. Böyle adet olunca elin ayağın bi tuhaf olur ya can kesilir şuan öyleyim ama bilmiyorum emin olamadım🙄
Sinemkurtkarakussk35 Obsesifk ya internette ve burda bi çok kişi renksiz gelebilir herkeste farklı olur önemli olan sümüksü yapıda olması diyolarda burayada bi sorayım dedim sancılarımda var bakalım inşallh geliyordur benim hanım.
rf17 Sinemkurtkarakussk35 bende de bir iki gündür o şekilde bir akıntı var. ama ben geceleri fitil kullanıyorum belki de ondandır demiştim. sizin sonucunuzu merak ediyorum yani şuan bakalım ne olacak 🙈 hayırlısıyla gelir inşallaah
Sinemkurtkarakussk35 rf17 ayy bilmiyorum sancım da var benim dokyora gitmiyorum sancım çoğalsın diye bekliyorum sümüksü bişi araştırmalarıma göre %90 nişan ama hemen doktora gidilmesine gerek yokmuş sanırım🙄 bende http://www.anneleronline.com/nisan-gelmesi-nisan-kanamasi-nedir bu siteden okudum bazı gebelerde renksiz oluymuş 🙄 inşallah geliyordur kızım sağlıkla 🙏🏽 allah sizide kurtarsın tez zamanda sağlıkla 😍
Sinemkurtkarakussk35 Obsesifk bekliyorum sancılarım baya azaldı aynı şeyden ikinci kez geldi . Sancılarımın azalması beni benden aldı açıkcası 🤦🏽♀️
Kmelikem Sinemkurtkarakussk35 benden de öyle geliyordu. Geçen gün ebeye sordum biraz kanlı gibi olur nişan dedi. Bu sabahtan beri sancı çekiyorum hem kaşıklarımda hem belimde hemde aşırı derecede fazla ama hastaneye gittim ne açılmam var ne nst de sancı çıkıyor. :((( Eve geldikten sonra kanlı mukus geldi ama oda vajinal muayeneden mi nişan belirtisi mi bilmiyorum :(((((
Sinemkurtkarakussk35 Obsesifk tamamen azladı sancım yani o gün o kadar çoktu nefesimi darlıyodu. Çok uzun sürdü 12 saatten fazla ve napsam geçmiyodu. Biraz daaha çopalsın diyr bekledim ve azaldı sabaha karşı. Şimdi de hafif hafif 😖
Obsesifk terelelli81 Admini etiketliyim altına uygun görürse kaldırır canım boşver düşünme bunları geçti gitti
Sinemkurtkarakussk35 cennetinsusu çoğu kişide kansız nişanı gelen oluyor diyor ben anlamadım herkes ayrı bişi diyor.
Sinemkurtkarakussk35 Obsesifk adet ağrısı gibiydi kötü bişi olduğunu sanmıyorum yalancı gibi de değildi normal gibide değildi çocuğun hareketleride iyi karın ssertleşmelerimde oluyo. Çarşamba son kontrolüm var zaten inşallah o güne kalmadan doğumum plur. 39+5 oldum da🙄 artık dayanamıyorum😖
terelelli81 Sinemkurtkarakussk35 ya Ben kendi postumu kLdirmak icin yazmistim admne yZdim buraya yZmisim pardon
cennetinsusu Sinemkurtkarakussk35 Valla bilmiyorum canım. Doktor normal dedi. Zaten normal olmasa da ben daha çok erken haftalardayım doğum için. İnşallah doğum belirtisi değildir diyorum bende 😊 sende de tam tersi ama 😊 sağlıkla alırız inşallah kucağımıza 😘