Papatya2018 Bendede tam bir mucizeye sahit oldum cok sukur 😊tam 7 senelik evliyiz ama bi turlu bebek sagibi olamiyoduk cok doktorlara gitdik hic birinden sevincle ayrilmadik en son tup bebek yaptirdik oda tutmayinca tamamen umumudumu yitirdim nisanda negatif cevap aldim ve kendi kendime plan yaptim mayis haziran zaten Ramazan ayi dedim bende eylul falan gibi tekrar tedaviye baslarim mayisin 23 adet olmam lazimdi aksami adet sancisi basladi ve bir damla kahve rengi akinti geldi ben adetim geldi sandim ve sahura kalkmadim iki gun gecti ben hala adet olmamisim icimden hamile olmadigima o kadar eminimki oruclarimi kaza yaptigim icin uzuluyorum umutsuz sekilde sabah sahura kalktim ve test yaptimki eger gebelik yoksa bos yere kaza yapmayayim diye ve o anda beliren iki koyu cizgiyi gordum Bir sure soktan ayilamadim esimi uyandirdim oda sok oldu ama beni umutlandirmamak icin hic heyecan yapmadi cunki ikimizde inanmiyoduk testin bozuk olma ihtimalini dusunuyoduk 😀 sabahi zor etdik kostuk kan tahliline ve cevap 394 cikinca dunyalar bizim oldu simdi Rabbime Cokkk Sukurler olsun 11 haftalik hamileyim Bebegim bizim mucizemiz Rabbim isteyen her kese bu mucizeden nasib etsin🤲🏻