Slmkhrm Bende 5 yıllık evliyim canm. Evlendikten 6 ay snra korunmayi braktik 1 sene oldu olmadi. Doktora gittim polikistik overin var dedi. Zayfla falan dedi nyse aradan 1 yil gecti yine olmadi . 2,3 derken ben iyice umudu kestim. Ama ben öyle hic bseyle uğraşmadım hocalar falan yani olcagi varsa olur Allah yazmadysa olmiycak dusuncesindeyim. Kendi annemin doktoruna gittim annemin dokturda marmara bölgesinde sayili jinekolog doktorlarindan herkes acayip meth ediyor. Nyse muayne falan oturduk konustuk bana 6 ay ver dedi 6 ay sonunda hamile kalmazsan seni tüp bebege yonlendicem dedi. Ben doktorun dediklerni yapmaya çalıştm. O ara bide ise girdim kafam dağılsın diye . Nitekim abartısz tam 6 ayin sonunda hamile kalmisim 😊 ama o kdar umitsiz oldgm icin aklima gelmiyor is yerinde ayilip bayılıyorum falan. Bi gun kusmaya basladm arkadasm gitmiş bana test alms. Mudur yardmcmz bayandi dikildi basima yap hadi yap hadi diye ben diyorum eve gidince yaparm o kdr israr ettiler ki yaptm. Tam üstümü topluyorum bi baktm 2 kipkirmiz çizgi valla pantolonumu kaldrmadan zor cktm 😀 ben agliyorum müdür ağlıyor arkadasm agliyor koca market agliyorz 😀 ama sonra maalesfki ben adet olmadm diye o ay adet söktürücü icmstm grip oldum dyr antibiyotik falan düşük yaptm onu kalp atislarini bile duyamadan. Sonra cok gecmeden 4 ay snra bidaha hamile kalmışım smdi 18 haftalik olduk cok şükür. Allah hepimizin kucagna almayi nasip etsin insalh. Benim ki senden de uzun olmus 😁