Symsyl Kızlar yumurtlama devam ediyo mu birde benim C çizgim koyu olmuyo 2 defadır bozuk mu acaba ovülasyon lütfen yardımcı olur musunuz https://imgyukle.com/i/Qs9Fx
Cyber Symsyl son kaset tam koyulukları eşit çizgilerin.Son yaptığınız ne zaman yaptınız?en iyi o görünüyor sanki şuan yumurtlama var
sdmr20 Symsyl ikisi de aynı koyulukta. C nin biz önemi kalmıyor bu durumda ama yine de bi test daha yap canım emin olmak adına
Symsyl Cyber bugün yaptım canım c çizgisi çok koyu olmayımca yumurtlamamı bilemedim c çizgisinin Bi önemi var mı koyu olması gibi
Cyber Cyber yumurtlama gününde c v t çizgileri eşit koyulukta olmalı.yumurtlama bitince zaten c çizgisi giderek silikleşiyor.
Cyber Symsyl hep aynı saatte yap testlerini.Bir de kaçtı hatırlamıyorum ama belirli bir saat aralığı var en iyi onda doğru sonuç verirmiş kesin yazıyordur klavuzunda
sdmr20 Symsyl gündüz 12-4 arası aksam da 8-10 arası en doğru sonuç verdiği saatlermiş yeterki yapmadan 1 saat önce sıvı alımını bırak 😊
Cananyildiz Symsyl hayr aynı koyulukta olacak veya t daha koyu olacak bu yumurtlama oluyor sizin wn sonki testiniz aynı koyulk bugünü degerlendirin
Cananyildiz Symsyl kimisi üst üste 3 gün diyo, kimisi gün aşırı diyo kimisi 2 gunde 1 diyo ben yumurtlama zamnlarmı gün asiri degerlendyrm zatn sperm 71 saat,yumurta çatladktn snra 24 saat yasyormus denk gelir yani
Zynpxx Symsyl canım olmuş gibi yumurtlaman bugünü ve bugünden sonraki 3 günü değendir eğer yarında yumurtlaman olursa 4 günü değerlendir bir gebenin günlüğü var biliyor musun bilmiyorum Ebru abla o öyle tavsiye ediyor. Birde instagramda sayfasında ters rahim pozisyonu var onuda deneyin ben ilk kez ovulasyon denedim çok şükür ilk denememe tuttu😍daha çok yeniyim ama olsun
Symsyl Zynpxx evet biliyorum onun ovulasyon testini kullanıyorum canım.. Dünde atmıstım dün ymurtlama değerlendir demişti ebru abla dün yaptığım testin bugün rengi bayrak slikleşmiş o halde 2 gün daha mı değerlendircem 🙈inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🤲bizede dua edin inşallah ☺️
Zynpxx Symsyl o zaman çatlama olmuş canım 😊2 gün değerlendirin evet. Bir dediğim gibi o ters rahim pozisyonunu deneyin çok etkili olduğunu düşünüyorum 😊teşekkür ederim bu arada Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu😍
Zynpxx Cananyildiz gün aşırı diyen sperm sayısınında ya da canlılığında sıkıntı varsa diye diyorlar galiba. Ama öyle bir sorun yoksa günlük yapmakta fayda var