Esraali Periyo 30 haftalığım 25. Haftadan beri fazla şimdilik bir sey olmadı su fazla olan kolay dogurur diyorlar suyla gelir kızm inşallah
dlnyny Periyo o haftalarda bendede vardı doktor hamurişi meyveyi biraz abartmışsın dikkat et demişti gerçekten de abartmıştım🙊 sonra dikkat ettim 2 hafta sonra daha iyi demişti
Esraali Periyo dememdi valla özelde devlette sadece fazla dedi ama rahatsıznediyor karnım büyük duruyor 😔
Prettywoman91 Hamur işi, pirinç, makarna yemeyin ve meyve tüketiminizi 2 porsiyonun dışına çıkmayın. Dondurma da yemeyin geçer. Benim doktorum bu şekilde önermişti.
Dilekcnkn Prettywoman91 Bende glukozu içtim bekliyorum kan vermeyi ve en sevdiğim şeylerdir yani hele meyve benimde suyum fazla bilmiyorum nasıl olcak
dlnyny Periyo erken doğum riskim vardı ama bebeğimin başı fazla aşağıda olduğu içindi. Suyunun doğumu tetikleyebileceğini söylemedi açıkcası
Esraali Periyo takip vermedi mi devamlı gel diye erken doğum yapan var evet sekerli seyler yemeyin meyve makarna pirinç
Prettywoman91 Dilekcnkn bende şeker yüklemesi yaptım ama birşey çıkmadı. Bu söylediklerime dikkat ettim ve 3 hafta sonra suyum normale döndü. Meyve yazın iyi gidiyor tabi ama abartmamamız lazım. Atıyorum 10 - 15 adet kiraz /üzüm. Bir ince parmak diliminde kavun karpuz. Bu şekilde porsiyona dikkat etmek gerekiyor 🥸