litha 2609nrgl evet her ay farkli olabiliyomis bugun boyle cikti test sanirim yumurtlamaydi 🤷🏻♀️🥺 https://www.hizliresim.com/k1cl6pz yarin yinr yapicam bakalim yarin nasil cikicak oradan anlariz 🤷🏻♀️😌
2609nrgl litha aynen inslaalh yarin yumurtlamayi görürsün bu gunleri de degerlenddir ama yumurtlamadan onceki 2 gunde onemliymis
litha 2609nrgl umarim ya bakalim😌sanki yarin daha silik olur gibi geliyo ama bana catlama olur gibi yani🤷🏻♀️degerlendirmeye calisicaz bakalim tesekkurler bu arada🥰😌
Ysfsltn litha merhaba canım testi yaparken meyve ve bitki çayları karışım kür tarzı içecek içmemen gerekiyor ona dikkat ettin mi
litha Ysfsltn merhaba🌼yok oyle seyler icmedim ama normalde 2 saat civari su almayi kesiyodum bu sefer 1 saat civari su almadim bi de 1 saat gec yaptim her zamankinden testi🤷🏻♀️
litha Esma97- 47.gun mu😳yok yok strese girmiyorum zaten de merak ediyo anlamlandirmaya calisiyosun😊tesekkurler🥰🌼
litha sdmr20 aa yumurtlama mi dedi alla alla😬degerlendirmistik👻ama seninki de baya koyulasmisti hatta kadin benimkine yumurtlama demis ama senin t en az benimki kadar koyuydu sanki baya belirginlesti senin 🤷🏻♀️benim daha silikti hatta😬ne diyosun
sdmr20 litha şöyle senin ikisi de aynı koyulukta o yüZden yumurtlama benimkinde koyu ama C ondan daha koyuydu işte ve hala yumurtlama olmadı bugün 19. Gün
litha sdmr20 hiim ne bileyim karisik isler ya🤷🏻♀️ama anladim👍🏻alla alla ama gitgide koyulasmisti baya belirgindi yine arada degerlendirme yapiyosun yine de di mi peki daha silik mi cikiyo ayni mi
sdmr20 litha ondan sonra hala devam ediyprum işte yapmaya silik çıktığı da oluyor koyulaştıgı da oluyor ama yumurtlama olmadı bakalım devam etcem görene kadar 😂
litha sdmr20 sey oluyomus en sonunda birden kipkirmizi oluyomus ve hamileymissin megersem😍😂aay dusunsene😂