Ozlenenclk Beyzateo neden yay olmaz benim kızımda oğlak olcakdı erken doğdu yay oldu kötümü yay burcu
Ozlenenclk EliniVermiyorHayat ay bak benim bi tane tanıdığım var allahım düşman başına vermesin gerçi tüm kovalar öle olsa cinayet çıkar heryerde kız bildiğin eziyet ya insanlara
Asyam92 Benim kardeşim oğlak çok efendi kendi halinde bir insan öyle bir inadıda yok çapkın falanda değil😄bence oğlak olmalı😊
aasenamerve 1PrensAnnesi ben kendim kovayım balık kızlarıyla kesinlikle anlaşamıyorum duygusal sanatsal konularda pek iyi değilimdir kova olsun isterim o yüzden ama hayırlı sağlıklı olsun da gerisi boş 😊
1PrensAnnesi aasenamerve haklısınız tabi sağlıklı olsun 😍 benm seçme şansım olablio o yüzden seçicem💕 Demekki kova kadınları iyi❤
GkeCanKaran Ebaa ikizler 🙂 çift karakterli oluyolar.ne yapacakları belli olmuyor.sinirlenince herşeyi yapabilirler😁 huyuna gidiceksin ki memnun olsun 🙂
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Kova burcu Serdar Ortaç,Oğlak burcu Mustafa Sandal😂 Biri Ayaş sorumsuz çapkın diğeri ise aile babası efendi.. Yani seçme şansın var madem Oğlak olsun kuzum.. Benimde yükselenim oğlak görüyorsun ki çok tatlış bir insanın😍😂
Damla________ 1PrensAnnesi ben kova burcu olup iyi kız görmedim onu biliyorum ama erkek hakkında bilgim yok ne yazık ki
ZeynepKara 1PrensAnnesi benim eşim kova burcu bana da evine de çok düşkün evet biraz inat huyları var ama yine de sen bilirsin 😂
1PrensAnnesi ZeynepKara genelde eşler kova olanlar evine düşknlğnü övdü demekki ilerleyen yaşamda eşleriyle iyi olacak bi burç❣
Esra357 @Mavi_-#13 ZeynepKara Mavi_- Mavi_- canım doktor istediyse çektir. Çünkü tıkanıklık olabiliyor. Tıkanıklık varsa tüp bebek dışında diğer tedavilerin hiç bir anlamı olmaz. Aşılama falan da dahil. Ayrıca rahim filminde verilen sıvının da tıkanıklık varsa açma ihtimali oluyormuş. O yüzden yaptırmalısın
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi 18’i alırsa oğlak 22si ve sonrası alırsa kova Birinde sat’a göre 37+2 birinde 37+6 oluyorum