anneyim_33 Merhaba hanımlar instagramda ısıl_s_tasarimevi süs yaptiran varmı acaba memnun kalan bende oraya yaptırsam mi ki diye düşünüyorum da
Symazturk anneyim_33 bu sayfayı bilmiyorum , Bugün tos_pembe sayfasından sipariş verdim ben . Babycraftsstore sayfasına yaptırmayın ama ben sorun yaşadım iade ettiler ücreti neyse ki
Dilekcnkn anneyim_33 Soner süs bebeğe bakmanızı tavsiye ederim çok beğendim ben dün geldi çok hoşuma gitti 😊
Minik1bey anneyim_33 @damlahane sayfasına gözünüz kapalı güvenebilirsinizz. Ben ordan yaptırdım ve çok memnun kaldım 👍❣️ Ayrıca istediğiniz modeli atın size yardımcı oluyorlar.
mummy_mom anneyim_33 o sayfayi bilmiyorum ama ben tunabebek instagram adresine yaptirdim cok memnun kaldim.tavsiye ederim.
Dilekcnkn anneyim_33 https://imgyukle.com/i/QsldN Biraz karanlıkta çıkmış ama başka modellerde vardı pleksi olanlardan ben kırılmasın diye bu şekilde tercih ettim istediğiniz modelin ucuna püskül ekleyebiliyorsunuz yapıyorlar size atıyorlar beğenirseniz zaten kargoya veriliyor